2777
2789
عنوان

از دست مادر همسرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 189 پست
ببین تازه بعد دنیا اومدن بچم بهتر شده ولی همسرم یه جورایی حق داره مادرش فوق العاده تو مخیه استرس وجو ...

خوب خودتو باید به همسرت ثابت کنی 

نمیذاشتی شوهرت بره هر جوری بود میبردیش مهمونی باهاش اتمام حجت کن بگو دیگه مرد گنده شدی به مادرت بگو نگران نباش من دیر وقت میام 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

عزیزم نزار هیچ کسی ذره ای داخل زندگیت دخالت کنه و خونه خانوادت مدام برو در حد معقول چرا بخوای بخاطر ...

میرم اما موقع اومدن گوشتمووووو ذره ذره میریزن وقتی ام اینجاییم مادرشوهرم هی زنگ میزنه مادرم غرررررر میزنه مادرم میگه پاشو برو این زن دیوانم کرد

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب خودتو باید به همسرت ثابت کنی  نمیذاشتی شوهرت بره هر جوری بود میبردیش مهمونی باهاش اتمام حج ...

تو رو خدا بهم یاد بده چی بگم بگیرمش تو دستم 

الان زنگ زدم بهش گریه کردم گفتم خسته شدم دستام داره میلرزه گفت دیگه جواب تلفن مادرمم نده اگر اذیتت م ...

وقتی خودش حامی نیست و کنار تو و خانوادت نیست ب چ دردی میخوره اخه حرف زدن خالی

I’m happy 😆 
میرم اما موقع اومدن گوشتمووووو ذره ذره میریزن وقتی ام اینجاییم مادرشوهرم هی زنگ میزنه مادرم غرررررر ...

بنظرم مادر و پدرت باید این مسئله رو از پایه و اساس حل کنن زنگ بزنن و خودشون شاکی شن ازش تا بکشه کنار 

I’m happy 😆 
تو رو خدا بهم یاد بده چی بگم بگیرمش تو دستم 

باید از سمت ناز کردن وارد بشی همون طور که مادرش ناز می کنه میگه نگرانم ومیمیرم بی تو و این حرفا تو باید چند برابر بیشتر بگو تو تکیه گاه منی مرد منی من دوست دارم جایی میرم تو پیشم باشی بهم اعتماد به نفس میدی 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

وقتی خودش حامی نیست و کنار تو و خانوادت نیست ب چ دردی میخوره اخه حرف زدن خالی

خودش میاد خونمون گاهی اتفاقا جمع خانوادمو خیلی دوست داره چون خانوادش خشک هستن ولی از مادرش میترسه مشخصه امروز مادرش هی غر زد آخر بهش گفت مامان ولم کن 

میرم اما موقع اومدن گوشتمووووو ذره ذره میریزن وقتی ام اینجاییم مادرشوهرم هی زنگ میزنه مادرم غرررررر ...

خانوادت باید باهاش برخورد کنن به نظرم 

باید از سمت ناز کردن وارد بشی همون طور که مادرش ناز می کنه میگه نگرانم ومیمیرم بی تو و این حرفا تو ب ...

از بس مادرش چوب تو ماتحتم کرده حالم از پسرشم بهم میخوره چندشم میشه واسش ناز کنم اصلا حس نیاز بهش ندارم اینقدر سرد شدم از نظر جنسی و احساسی انگار یخ زدم 

از بس مادرش چوب تو ماتحتم کرده حالم از پسرشم بهم میخوره چندشم میشه واسش ناز کنم اصلا حس نیاز بهش ندا ...

خوب اشتباهت همین جاست گلم مرد بیششتر به سمتی کشش داره که محبت چ روی خوش ببینه 

[QUOTE=] ولم کن خالی فایده نداره که باید میموند منم مادرشوهرم اوایل از این رفتارا داشت شوهرم بی توجهی کرد بهش ... [/QUOTE]

به اسم نگرانی دوازده ساله کنترل میکنه 

خواهرشوهرم پا خونش نمیزاره از بس انرژیش منفیه اکثرا مادرش میره خونش به دخترش سر میزنه فکر کن به من میگه تحمل مادرم سخته خدا به دادت برسه از بس شوهرمو از بچگی ترسونده اختلال هراس گرفته شوهرم دکتره استاد دانشگاهه ولی زندگی مشترکش یه قروووون ارزش نداره

خوب اشتباهت همین جاست گلم مرد بیششتر به سمتی کشش داره که محبت چ روی خوش ببینه  

خسته شدم محبتهام تموم شده از بس دوازذه سال گذشت کردم. محبت کردم ما هشت سال یه ساختمون بوذیم با مادرش انگار زندان بودم آخر بعد هشت سال رفتیم خونه مستقل اونم یه خایابون بالاتر از مادرش 

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خسته شدم محبتهام تموم شده از بس دوازذه سال گذشت کردم. محبت کردم ما هشت سال یه ساختمون بوذیم با مادرش ...

وقتی میای خونه مادرت گوشیتو خاموش کن بگو به درک چند بار که این کارو کردی دیگه زنگ نمیزنه باید عادت کنه که رفتار تو‌هم‌این شکلیه ،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»