2777
2789
عنوان

از دست مادر همسرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5448 بازدید | 189 پست
خوبه خدا رو شکر پس  اگه بخوای میتونی اول وقت بخونی  همینکه به شما زنگ نمیزنه  جای ...

بله گلم ان شاله بزرگتر بشه میزارم مهد کودک میرم کار

واقعا خوشحالم زنگ نزده این دو سه روزه 

در مورد محبت به همسرم سعی میکنم باهوش بهتر بشم اما یاد کاراشون میوفتم محبتم کمرنگ میشه مادرشوهر خیلی کثیفه اهل جادو جنبله و کلا روانیه حسووووده شما کاملا درست متوجه شدی

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله گلم ان شاله بزرگتر بشه میزارم مهد کودک میرم کار واقعا خوشحالم زنگ نزده این دو سه روزه  در ...

عزیزم اگه اینطوریه اگه تونستی یه سید مطمئن و خدا شناس پیدا کن 

۱ دعای باطل کننده سحر و ۲محبت برای همسرت بنویسه 

نری پیش ساحر و جادو اینا ها 

فقط سید قرآنی 

خدا بزرگه ان شاء الله همه مشکلات حل میشه 

عزیزم اگه اینطوریه اگه تونستی یه سید مطمئن و خدا شناس پیدا کن  ۱ دعای باطل کننده سحر و ۲محبت ب ...

ان شاله توکل به خدا

عزیزم اگه اینطوریه اگه تونستی یه سید مطمئن و خدا شناس پیدا کن  ۱ دعای باطل کننده سحر و ۲محبت ب ...

سلام دوستم خوبی مادرشوهر خواهرشوهرم از من و شوهرم پنهان کردن چمدون بستن ما چمدونهاشونو دیدیم دارن میرن مالزی آخه ما رفتیم مسافرت شب رفتن بهشون گفتیم انگار خیلللی براشون گرون تموم شده و ناراحت شدن خودشونو تحت فشار گذاشتن تو این خرج بالا دارن میرن خارج پنهان کردن تا چمدونهاشونو دیدیم 

سلام دوستم خوبی مادرشوهر خواهرشوهرم از من و شوهرم پنهان کردن چمدون بستن ما چمدونهاشونو دیدیم دارن می ...

سلام عزیزم سلامت باشی 

خوب شده زندگیت به نسبت ؟

به حرفام گوش دادی خانومی ؟😘

فقط حسادت از این زن میباره گفتم که 

تو اصلا به روت نیار 

ولی ریز ریزکی مخ همسرتو بخور 

با خنده بگو ببین حسودی مادرجانو

اینا اگه خیر خواه بودن ،از خوشحال بودن ما خوشحال میشدن 

نه اینکه مثل بچه ها تو فکر تلافی باشن 

ما فقط یه بار برای خودمون عاشقانه رفتیم ،نمیتونن هضم کنن،

بببین این همه مدت پشت کیا بودی 

مادری که حاضر نیست خوشی بچه شو ببینه 

(اینا رو وقتی رفتن و در شرایط خوب،یعنی همسرت خسته و گرسنه نباشه،حوصله داشته باشه،یا بعد ر.اب.ط.ه ،با خنده و روی خوش،خیلی آروم بگو و رد شو)

بگو که در هر شرایطی تو و بچه ت براش میمونید

مهربون باش باهاش (باید بتونی کنترل کنی هم خودتو،هم شوهرتو)

راستی این مدتی که نیستن تو به کارایی که میخواستی و نمیذاشت برس 

اصلا برو یه تور چند روزه یا مسافرت 😁

سلام عزیزم سلامت باشی  خوب شده زندگیت به نسبت ؟ به حرفام گوش دادی خانومی ؟😘 فقط حسادت از ...

مادرش یه ساعت بچمو نگه نداشته ولی بچه های جاریم و خواهر شوهرمو بزرگ کرده الان هی تو مخ شوهرم میره بیا بچه آبجیت و ببر پارک هر وقت بچه خودت و بردی 

به شوهرم گفتم اصلاااا نمیزارم ببری چطور مادر پدرت اون نوه هاشونو میبرن پارک یکبار بچه منو نبرذن الان چرا زور میگن 

سلام عزیزم سلامت باشی  خوب شده زندگیت به نسبت ؟ به حرفام گوش دادی خانومی ؟😘 فقط حسادت از ...

بیا دوستم جایی بهت نیتز دارم با مادرشوهرم دعوام شد تلفن و ورداشتم سر قضیه ای بهش گفتم حرفهای دلمو بیا بگم برات