سلام خانوما کسی سرترالین و کلونوزپام و مکمل مگنیفورت استفاده کرده !؟چاق نشدین!؟حالتون بهتر شده با دارو های اعصاب !؟در کنار دارو چیکار میکنین حالتون بهتر بشه من شبا همش دلهره و دلشوره دارم انگار دارم خفه میشم و دور از جون سکته میکنم😪😖😖😖😐
دارو هات رو زیر نظر دکتر استفاده کن و سر خود قطعشون نکن، کنارش روان درمانی هم برو تا زودتر نتیجه بگیری، حتما مشکلت حل میشه عزیزم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره تحت نظرم ۲ هفتس شروع کردم ولی هنوز اضطراب دارم هم پنیک هم اضطراب منتشر هم افسردگی همه با هم
اضطراب و پنیک با درمان act زود خوب میشه، حتما برو پیش یه تراپیست تا کمکت کنه، کنارش دارو علائم فیزیولوژیکیت رو کنترل میکنه، دارو ها گاهی تا 3 هفته طول میکشه تا جواب بدن
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!