2777
2789
وا اون که خانم اولش رو میخواست چرا اومد خواستگاری شما

همین داره دیونم میکنه نمدونین باچه عشقی اومد سمت من باچقد بدون تومیمیرم😭😭بارها خواستم برم تموم کنم چون حرف اون زن همیشه توسط خانوادش بود که چون پدرنداره یتیمه اشتباه کردن طلاق گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه امروز دقیقا یه چیزی دیگم فمیدم که کلا پارادوکس این دوتا موضوع داره دیونم میکنه.فمیدم خیلی ناخواسته توهمین زمان کم باردارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اخه امروز دقیقا یه چیزی دیگم فمیدم که کلا پارادوکس این دوتا موضوع داره دیونم میکنه.فمیدم خیلی ناخواس ...

عزیزم الان تو شوک هستی حق داری گریه‌هاتو بکن آرومتر که شدی برای طلاق اقدام کن از این مرد برات شوهر درنمیاد حتی یک درصدم فکر نکن بخاطر بچه بخوای نگهش داری که نمیتونی

عزیزم الان تو شوک هستی حق داری گریه‌هاتو بکن آرومتر که شدی برای طلاق اقدام کن از این مرد برات شوهر د ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بدحالیه وای خدا موندم سردوراهی بزرگ

زنه گفت من اگه میخواستمش جدانمیشدم.گفتم من زنشم باردارم😭گفت من نمدونستم اصلا کاری ندارم به زندگی شما خیالتون راحت باشه خوشبخت بشین ولی نمدونم رتست گفت یا خواست فقط خودشو تبرئه کنه😔😔😔ولی پشت بندش زنگ زده به شوهرم همه روگفته اونم به من زنگ زد که توحقی نداشتی به اون زنگ بزنی و فلان

زنه گفت من اگه میخواستمش جدانمیشدم.گفتم من زنشم باردارم😭گفت من نمدونستم اصلا کاری ندارم به زندگی شم ...

شوهرت آدم ناجوریه اگ دوسش داشت چرا طلاق داده اگ دوس نداشت چرا مث سگ حسن دله ول کن نیست

صببخشید یعنی رابطه هم دارن؟😌

فک نکنم  دراون حد باشه نه.چون جوری که فمیدم تازه ارتباطشون زیادترشده که پیام و زنگ مستقیم دارن بهم ولی بازم نمدومم 😔😔😔

زنه گفت من اگه میخواستمش جدانمیشدم.گفتم من زنشم باردارم😭گفت من نمدونستم اصلا کاری ندارم به زندگی شم ...

اون زن و ولش کن مهم اینه شوهرت چی گفته؟ چی میخواد؟ چه برنامه‌ای داره؟

البته میتونی بخاطر بچه یه کاری کنه که بیاد طرف خودت و دیگه با زنه کات کنه

دوراهیه بدیه یه دلم میگه خدا امروز خواست من بفمم این بچه هست که خراب نشه و اونم مگه ادم شه 😔یه دلم میگه نگهش دارم و بمونم وتهش بخواد اونم باشه چی😔😔

خودش که تاگفتم باردارم گفت بدبختی درست میشه بندازش ولی نمدونم چرا یه درصدم دلم راضی نیست به انداختنش😭