2777
2789
اسی  به اون بچه چهگناهی کرده سقط کنی نگهش دار شاید مسولیت پذیرشد چرا شناخت کافی نرسیدی بعد بارد ...

اصلاااا فکرشو نمیکردم به این سرعت اونم با جلوگیری همیشه فقط یکی دو بار نزدیک تایم پریود بوده گفتم چیزی نمیشه .

خودم تو شک ام که چجوری شده فقط اونم تو این اوضاع،همش میگم مگه حکمت خدایه نمدونم توجیح خودمه یا نه

اینم سخته اسی ولی بهتر اینه که بچه رو به دنیا بیاری و پدرش بهت خیانت کنه  حرف خانواده یا فامیل ...

خداکمکم کنه میگم یکی دوهفته ای زمان بدم ببینم چیکارمیکنه تموم میکنه اون یانه خانوادش چی میشن خودش حرفش عوض نمیشه. بخواد این راهو بره مجبورم به تموم کرون همهچیز😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکمکم کنه میگم یکی دوهفته ای زمان بدم ببینم چیکارمیکنه تموم میکنه اون یانه خانوادش چی میشن خودش حر ...

ببخشیدا ولی ک.و.ن.ل.ق خودش و خانوادش

یه بار گفتم بهت فقط خودت مهمی

یکی دوهفته ام اصلا صبر نکن بچه‌ات روز به روز بزرگتر میشه

زود بندازش همین فردا 

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️

من انقد تو شوک ام و فقطططططط گریه میکنم ازصبح که به هیشکی هنوز از خانوادم هیچی نگفتم نه از بچه نه از موضوع فقط این برام سخت شده که الان بودن این بچه یهویی این وسط چی رو میخواد بهم بفهمونه حکمتی داره یانه کار خدا بوده با کوتاهی خودم. گفتم یه استخاره بگیرم برا انداختن ننداختنش

من انقد تو شوک ام و فقطططططط گریه میکنم ازصبح که به هیشکی هنوز از خانوادم هیچی نگفتم نه از بچه نه از ...

استخاره نگیر 

استخاره نگیر 

چرا؟

خیلی دودلم ننداختن بچه یعنی کمش یکسال صبرکردن که معوم نیست تواین یکسال ارتباط اینا قویترشه و به ازدواج مجدد برسه یا کنسل شه.

انداختنشم یعنی هنوز مهر ازدواجم خشک نشده هنوز سند ازدواجو نگرفتیم از دفترخونه پشت گوش انداختیم هی، طلاق😔😔😔

درد دوس داشتن و درد اینکه یکی روانقد براخودت بالامیبری که فک میکنی خدایه و میزنی اینجوری پشتتو خالی ...

مردها متاسفانه خیلیییییییییییییییی زووود همه چیز رو فراموش میکنن خیلی زوود

طوری که اونقدر قشنگ باورشون کردیم زمانی که داریم میگیم خدایا ممنون دقیقا توی همین زمانها میفهمیم داریم فرومیریزیم

و از همه بدتر اینکه هیچ کسی نمیفهمه چقدر خورد شدیم😢

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
چرا؟ خیلی دودلم ننداختن بچه یعنی کمش یکسال صبرکردن که معوم نیست تواین یکسال ارتباط اینا قویترشه و ب ...

بابا اسی به درک که مهرش خشک نشده تو فقط اول بچه رو بنداز 

وقتی طرف خودش میخواد طلاق بده واقعا برای چی میخوای بمونی عین سگ از زندگیت بندازش بیرون یذرع ارزش نداره که بخواد پدر بچه ات بشه بعدشم استخاره بگیری یهو میاد که ننداز و اینا حالا بیا گیر کن و ننداز و بعدش بدبخت شو 

واقعا دلت نیاد با همچین ادمی بمونی و  باهاش رابطه داشتی باشی ؟؟؟؟؟؟ خدایی بگو چطوری ازش متنفر نشدی تا الان

مردها متاسفانه خیلیییییییییییییییی زووود همه چیز رو فراموش میکنن خیلی زوود طوری که اونقدر قشنگ باور ...

امضات🥹🥹🥹🥹🥹