2777
2789
دوراهیه بدیه یه دلم میگه خدا امروز خواست من بفمم این بچه هست که خراب نشه و اونم مگه ادم شه 😔یه دلم ...

نه اصلا نندازش،بلخره زندگی دومته باید تلاش کنی یجوری درستش کنی،زنه هم گفته من کاریش ندارم انشالله شوهرتم انسان میشه

شوهرت آدم ناجوریه اگ دوسش داشت چرا طلاق داده اگ دوس نداشت چرا مث سگ حسن دله ول کن نیست

بمن گفته بود فقط سرعذاب وجدان که من طلاقش دادم چون نمیخواستمش و بی کسه بهش کمک مالی میکنم منم گفته بودم با واسطه باشه و بیمنظور من حرفی ندارم اونم یه زنه مث خودم درک میکنم موقعیتشو. ولی نمدونستم میخواد تااینجا برسه که امروز خواب بود پیامش داد من دارم میم فلان جا اینم گفت باشه مواطب خودت باشی😭😭😭😔وخوابید من بعدا خوندم پیامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین داره دیونم میکنه نمدونین باچه عشقی اومد سمت من باچقد بدون تومیمیرم😭😭بارها خواستم برم تموم کنم ...

اسی جان واقعا نمیدونم چی بگم

آدما چه کثیف شدن 

کاش بری پیش یه مشاور خوب🙃

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️
نه اصلا نندازش،بلخره زندگی دومته باید تلاش کنی یجوری درستش کنی،زنه هم گفته من کاریش ندارم انشالله شو ...

خدا از زبونت بشنوه😭😭😭

چون زندگی دومه خراب شه هیچی ازم نمیمونه.

بمن گفته بود فقط سرعذاب وجدان که من طلاقش دادم چون نمیخواستمش و بی کسه بهش کمک مالی میکنم منم گفته ب ...

ای خدا نگذره از آدم بی تعهد..خیانت ریشه یک زنونه میسوزونه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

اسی جان واقعا نمیدونم چی بگم آدما چه کثیف شدن  کاش بری پیش یه مشاور خوب🙃

خیلی کثیففف

نمدکنین چه گریه هاااا نکرد چه حرفا نزد چه شبایی که تاصبح نمیخوابید پیام زنگ که من بدون تونمتونم منو عاشق خودش کرد مطمین شد ازین چیز یهو ورقش برگشت😭

خدا از زبونت بشنوه😭😭😭 چون زندگی دومه خراب شه هیچی ازم نمیمونه.

چرا انقد ضعیفی هیچی ازم نمیمونه یعنی وی سخته میدونم ولی باید قوی باشی مخصوصا الان که حامله ای برو بنداز اون بچه هیچ گناهی نکرده که بخواد پدر بد راتی مثل همسرت داشته باشه اینطوری هم خودتو بدبخت میکنی هم بچتو اسی هیچی مهم تر از خودت نیست لطفا از حرف مردم نترس جدا شو الان جداشی بهتره بعد بچه رو بیاری دیگه نمیتونی دل ازش بکنی و بسپری دست نامادری

میگه مهریت میدم جداشو بچم بنداز😭😭😭😭

خب چی از این بهتر چرا جدا نمیشی

چرا دوباره ازدواج کردی اخه 

اولی چه خیری دیدی که دومی ام ببینی

میگه مهریت میدم جداشو بچم بنداز😭😭😭😭

بچه رو زودتر بنداز اون گناهی نکرده بدنیا بیاریش با یه پدر بی مسئولیت یه عمر درد بی پدری بکشه ۲۰سال دیگه تو روت بگه چرا منو به دنیا آوردی...حالا گریه‌هاتو بکن حق داری حالت بده ولی این زندگی زندگی بشو نیست جدا شو دخترعموی من ۳بار ازدواج کرد به هیچکسی هم جواب پس نداد 

دختر خالم زندگی دومش از هم پاشید دیگ هیشکی نمیاد سمتش ،میگن حتما این مشکل داره ک دوبار طلاق گرفته و. ...

مخصوصا برامایی که پشتوانه خوبی نداریم ازسمت خانواده خیلی سخته تنهایی و جدایی😔

بچه رو زودتر بنداز اون گناهی نکرده بدنیا بیاریش با یه پدر بی مسئولیت یه عمر درد بی پدری بکشه ۲۰سال د ...

درد دوس داشتن و درد اینکه یکی روانقد براخودت بالامیبری که فک میکنی خدایه و میزنی اینجوری پشتتو خالی میکنه عجیب سخته. خانواده هامون مخالف این ازدواج بودن 😔براهمین بارها خواستم برم دنبال یکی دیگه نه دلم راضی شد نه اون گذهشت گفت میمیرم من تو نباشی. الان خیلی راحت میگه تمومش کم😭

مخصوصا برامایی که پشتوانه خوبی نداریم ازسمت خانواده خیلی سخته تنهایی و جدایی😔

اینم سخته اسی ولی بهتر اینه که بچه رو به دنیا بیاری و پدرش بهت خیانت کنه 

حرف خانواده یا فامیل و غزیزه و آشنا  فوق فوقش ۱سال ۲ سال بعدش دیگه هیچکی یادش نمیاد

اسی توروخدا کار عاقلانه ای کن ما ام مثل یه خواهر داریم کمکت میکنیم راه درست رو بری 

من شوهرم بهم خیانت کنه یه دیقه ام نمیمونم حتی

برم خونه بابام پشتم نباشن میرم خودمو گم و گور کنم ببینم کی ضرر میکنه 

درد دوس داشتن و درد اینکه یکی روانقد براخودت بالامیبری که فک میکنی خدایه و میزنی اینجوری پشتتو خالی ...

بگم همین الان قلبم درد گرفت از این همه درد باور میکنید؟😭