2777
2789
عنوان

تو ی ویلا تو جمع دوستای همسرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 38 پست
نباید میرفتی و اگه از پس شوهرت بر نیومدی و بردتت بدون که نمی‌تونی بین شوهرتو دوستاش فاصله بندازی و ا ...

همسرم احبار نکرد اونا خیلی اصرار میکنن زنگ میرنن بیاین

منم دوسشون دارم ولی یسری چیزا خیلی اختلافه تو جمعمون

کاربری ۳ هست 🥴 ی ده سالیه اسیره نینی سایتم😀
ازشون بدم نمیاد ادما بدی ک نیستن  دوست دارم معاشرت کنم کلی هم بازی کردیم  فقط یسری چیزا ...

شما خودت داری مقایشه میکنی ضمنا مقایسه هم بشی شما به خودت و تیپت افتخار کن قراره خودت و خدا بپسندین نه بقیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم احبار نکرد اونا خیلی اصرار میکنن زنگ میرنن بیاین منم دوسشون دارم ولی یسری چیزا خیلی اختلافه ت ...

تو هم به مرور مثل اونا میشی همه چی برات عادی میشه 

تنها راهش قطع رابطه هست که شما تمایل نداری به اینکار

همسرم احبار نکرد اونا خیلی اصرار میکنن زنگ میرنن بیاین منم دوسشون دارم ولی یسری چیزا خیلی اختلافه ت ...

بعد مردا تو این جمعا گاهی سروگوششون میجنبه بهتره دوری کنید بعدا به زندگیتون لطمه نخوره 

بخاطر یکم شادی ضربات جبران ناپذیری بخورین .

[QUOTE=327673720]همسرم احبار نکرد اونا خیلی اصرار میکنن زنگ میرنن بیاین منم دوسشون دارم ولی یسری چیزا خیلی اختلافه ت ...[/QUOیه سری اختلافات تو هر جمعی هست باید ببینی بخش مثبتش به بخش منفیش می‌ارزه یا نه و ادامه رفت و امدااتونو بر این اساس رقم بزنی.

چجور ادمی هستی که با دوستای شوهرت ویلا رفتید عرق و مشرو سرو میشه سیگار و قلیون و رقصم هست ولی بی ح ...

اتفاقا مخالف عرق و شراب و سیگار قلیون هستم 

منظورم اینه فک کن تو جمع دوستات باشی همه بی حجاب تو باحجاب همه سیگار قلیون بکشن تو نکشی 

دوست دارم کات کنم ولی میدونم رفیقاش ول نمیکنن مارو

[QUOTE=327673720]همسرم احبار نکرد اونا خیلی اصرار میکنن زنگ میرنن بیاین منم دوسشون دارم ولی یسری چیز ...

اره ادمای خوبی هستن فقط این رفتاراشون رو مخدمنه 🥴

اتفاقا مخالف عرق و شراب و سیگار قلیون هستم  منظورم اینه فک کن تو جمع دوستات باشی همه بی حجاب ت ...

حتما کات کن اصلا همچین ارتباط هایی درست نیست .زندگی خودتو دستی دستی داری نابود میکنی