2777
2789

انقدد غرورمو خورد کنم...چرا باید از کسی خشوم بیاد ک هیچ وجه تشابهی نیست بینمون

چرا باید طرف اصن نبینه منو با اینک از طهر لحاظ ازش سرترم

پ.ن ؛ قصدم پز نبود خواستم بگم که مشکلی توی طاهر و شغل و تحصیلات و خونواده نیست ک بگم در حد خودش نمیدونه...چرا عشق یه طرفه ب وجود میاد ب نظرتون؟؟؟

اکانت واگذار شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جوری هست تمومش کن بکش بیرون همین الان اون سّمه خالصه ذره ذره نابودت میکنه  منم درگیر این مور ...

خدافظی کردم باهاش اشکام داشت میریخت پشت چت عادی گف خدافظ انقد احمقم خواستگارامو نمیبینم 😭😭

اکانت واگذار شد

نمیتونم ریپلای کنم 

چه شب هایی که با این آهنگ زار زدم عشق که خوب و بد نمیشناسه 

من عاشق کسی شدم که اومد جلو ولی خانواده ام کاری کردن بره پشت سرشم نگاه نکنه دیگ حتی از دور هم نمیتونم نگاش کنم 

نمیتونم ریپلای کنم  چه شب هایی که با این آهنگ زار زدم عشق که خوب و بد نمیشناسه  من عاشق ...

میفهممت عزیزدلم من میدونم عاشق این نیستم فقط خنده اش بی نهایت شبیه اونی بود ک عاشقش بودم...بعد۴سال انگار دوباره از دستش دادم🥲🥲😭

اکانت واگذار شد

یک سال چیزی نیست واسه من سالها گذشت الان که به گذشته فکر میکنم میگم چقد احمق بودم تمام راهای ارتباطی ...

بستم گفتم ک خدافظق کردم دیگ ام نمیرم اون محیط ک ببینمش ولی باورت میشه میشینم با خودم حرف میزنم چیزای مختلف تصور میکنم فک میکنم اونم هست؟🤒🤒🤒

اکانت واگذار شد