2777
2789

چرا؟ اکثرا میگن میدونیم ولی انجام نمیدیم از مرد تعریف نمیکنیم بوسش نمیکنیم ناز نمیریزیم توجه نمیکنیم خب چرااا؟ چرا سیاست ندارید؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بعضی زنا زنانگی بلدن منتها کنار مرد خوبی قرار نگرفتن.مرد خوب زنانگی رو تو زن زنده میکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نه عزیزم خجالت میکشیم خجالت لامصب خجالـــــــــــت بدبختی خجالت میکشم😭😭😭😭😭

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

چون میگن طرف پررو میشه😂😂بعدم فک میکنم اینکه عروسی کردن دیگه تمومه.شوهر تااخر عمر باهاشون میمونه.

ازدواج کردن کار سختی نیست.

ازدواج درست و شاد بکن و اون ازدواج رو حفظ کن.

همه انجام میدن منظور افراطه 

نه حاضرم شرط ببندم ۸۰ درصد زنای این سایت اینقد درگیر شغل و کار خونه و خاله زنکی شدن برای مردشون زنانگی ندارن 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

منم همه اینا را انجام میدم 😎😎😎😎

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨