2777
2789

بشدت داره سرفه میکنه یکوچولو تب هم داره همش داره ناله میکنه شکمشم باد کرده میگه چشمامم درد میکنه الان لباسشو کشیدم بالا تمام بدنش اینجوری قرمز شده شوهرمم رفته خونه مادرش کارت عروسیای برادر شوهرمو بنویسه بهش زنگ زدم بیا میگه عب نداره خوب میشه یه ساعت دیه میام

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم بچه ها وقتی تب بالا دارن بدنشون دون قرمز میزنه

اصطلاحا میگن میریزه بیرون

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
شنیدم بچه ها وقتی تب بالا دارن بدنشون دون قرمز میزنه اصطلاحا میگن میریزه بیرون

ینی الان چیز خوبیه یابده

خودت بردار ببرش دکتر. به نظر الرژی میاد ولی همونم خطرناکه

تنها برم باز برام داستان میشه 

راسش عزیزم این روزا آبله مرغون و سرخک خیلی زیاد شده متاسفانه ، که الان چندتا از بچه های اقوام ما درگ ...

ن شکل ابله مرغون نیس از زیر پوست قرمزه شبیه دون دونه

داستان بشه بدتره یا بلایی سر بچه ت بیاد؟

درمونگاه یه مسیر ازمون دوره خواهر خدا بگم شوهرمو لعنت کنه همیشه خونوادش از منو دخترم براش مهم تر بودن