2777
2789

اینجا توی مطب خصوصی گفت ۳۵ تومن میشه 

دانشکده های دندانپزشکی کمتر میگیرن؟کارشون خوبه؟

کسی تجربه داشته؟مثلا چقد میگیرن؟

اره قطعا کمتر میگیرن

حتی بعضی خدمات رایگانه

ولی خب میدن دست دانشجو ها 

انگار مدل میشی

ممکنه به پای مطب نرسه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه باید نوبت بزنی خیلی تو نوبتا 

کجایی هستی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اره قطعا کمتر میگیرن حتی بعضی خدمات رایگانه ولی خب میدن دست دانشجو ها  انگار مدل میشی ممکنه ...

ممنونم

ما از مرکز استان خیلییی دوریم بنظرتون ارزش داره بریم؟شاید رفت و امدمون ۳ ساعت طول بکشه 

ولی این مطب خصوصی که گفتم یه شهر دیگس و یه ربع راهه

سلام .من الان ارتودنسی روی دندونامه .نه به هیچ عنوان نرو پیش دانشجو .ارتودنسی یعنی جا به جایی دندونها .خیلی حساسه.دانشجو که ابدا و اصلا .حتی پیش دکتر کم تجربه بری کاری که باید توی ۱ سال انجام بده ۳ سال طول میکشه .و هزینه پشت هزینه .الان ۳۵ میلیون خیلی خوب گفته ‌.معمولا ۱۵ تومن رو جلو میگیرن .ماهیانه اقساطی میکنن.

ممنونم ما از مرکز استان خیلییی دوریم بنظرتون ارزش داره بریم؟شاید رفت و امدمون ۳ ساعت طول بکشه  ...

خب برو حالا یه سوال کن 

از مراجع ها بپرس خوب بوده کارشون یا نه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

اره درسته نباید به خاطر پولش ریسک کنم شما چقد انجام دادین؟

من ساکن خوزستانم ولی ۱۲ ساعت توی مسیرم میرم شیراز انجام میدم .۳ ساعت اونم ماهی یکبار چیزی که نیست .من اسفند ۱۴۰۱ انجام دادم ۲۵ .فقط یه فک مشکل داشت .ولی پول دو تا فک رو گرفت .گفت فک بالا و پایین با هم باید جابه جا بشه .

من ساکن خوزستانم ولی ۱۲ ساعت توی مسیرم میرم شیراز انجام میدم .۳ ساعت اونم ماهی یکبار چیزی که نیست .م ...

سلام عزیزم خوبی 

اسم دکترت چی بود 

الان انجام دادی تموم شده 

راضی هستی؟

اسم وشماره دکترتو میدی 

من ساکن خوزستانم ولی ۱۲ ساعت توی مسیرم میرم شیراز انجام میدم .۳ ساعت اونم ماهی یکبار چیزی که نیست .م ...

من انقدر فک تیز و مربعی دیدم میترسم صورتم بد فرم بشه 

واون چیزی که باید نشه