2777
2789
عنوان

ایدز وhpv

154 بازدید | 12 پست

دوستان hpv مثبته ۶۶ نوعش ازمایش ایدز ندادم نامزدم داشتم چهارماه تقریبا بهم زدیم یماه نیم زگیل دراوردم ازمایش دادم مثبته بنظرتون ایدزم‌دارم هیچ علائمی ندارم ولی کلا روانیم فقط از علائمش دلپیچه دارم که خوندم تو hpv هم هست و سردرد گاهی اوقات و خستگی البته.چاقم و وزنمم اصلا کم نشده چیزی از ایدز میدونید بگید تاشنبه برم ازمایشگاه دق میکنم 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس های HPV نوع 16 و 18 دو نوع ویروس سرطان زا هستند که مسئول حدود 70% موارد سرطان دهانه رحم هستند. نوع های 31، 33، 45، 52 و 58 با هم حدود 15% موارد سرطان دهانه رحم را شامل می شوند. ویروس HPV نوع 6 و 11 کم خطر بوده و سرطان زا نمی باشند و موجب زگیل تناسلی می شوند.

ایدز فقط با ازمایش های خاص.

کیت بهداشت هم میگن معتبر 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️
زگیل چطوری،،،مثل جوش؟درد داره؟

نه هم سطح پوستمه مثل جوش اصلا شبیه زگیل نی والا درد نه 

منظورم اینه ک علائم خاصی نداره ک بفهمی.مگر اینکه خیلی دیگ دیر بفهمی پیشرفت کرده باشه

اخه میگن علائم داره اولاش 

چیزی نیست عزیزم نگران نباش

Hpv که دارم از hiv میترسم 

ویروس های HPV نوع 16 و 18 دو نوع ویروس سرطان زا هستند که مسئول حدود 70% موارد سرطان دهانه رحم هستند. ...

برا من ۶۶ پرخطر زده