2777
2789
عنوان

نهلت به هر چی مادرشووره😡

1195 بازدید | 64 پست

لعنت به هر چی مادر شوهره، فقط نمیدونم اگه این عفریته‌ها نبودن، خانما از کجا شوهر پیدا میکردن و جالب‌تر اینکه خانما نه الان جزو‌ قوم شوهرن مثلا خواهر شوهر و نه احتمال داره که بعدا قوم شوهر و یا حتی مادر شوهر بشن😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

منم تا چند سال دیگه مادرشوهر لنتی میشم😫😫😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مردانبودن همه چی حل بود 🚶🚶🚶🚶

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

فکرشمام درگیرمیشد 👌

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
منم تا چند سال دیگه مادرشوهر لنتی میشم😫😫😫

نهلت آمون بر تو باد اگه بری جهاز عروستو ببینی😂😂

یکی یه تاپیک زده که مادر شوهرم میخواد بیاد جهازمو‌ببینه، زیرش همه هم مادر شوهررو فحش دادن و نفرین کردن😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نهلت آمون بر تو باد اگه بری جهاز عروستو ببینی😂😂 یکی یه تاپیک زده که مادر شوهرم میخواد بیاد جهازمو ...

من لذت میبرم برم خونه عروس و پسرم

خودمم تا بتونم کمکشون میکنم که زندگی خوبی داشته باشن

چرا باید فحش بخورم😫😫😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

این شعر معروف قدیمی رو سالها پیش پشت یه کامیونت خوندم، ظاهرا شاعر خیلی عصبانی بوده از دست رلش😂😂

گر بمیرد دختری بر قبر او روید گلی

گر بمیرند دختران دنیا گلستان میشود 

با پوزش🙏🙏

من لذت میبرم برم خونه عروس و پسرم خودمم تا بتونم کمکشون میکنم که زندگی خوبی داشته باشن چرا باید فح ...

ان‌شاءالله هم خودتون و هم آقازاده و عروس آیند‌تون در اوج شادی و خوشی و موفقیت باشین🙏🙏🙏