2777
2789
عنوان

نهلت به هر چی مادرشووره😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 64 پست
زین پس فرزندتونو درست تربیت کنین نیاد تو سایت زنونه پلاس شه😂😂

😂😂😂معلومه دوستان حسابی از خجالتت در اومدن

سایت برا جنس خاصی نیست مودب باش هرتاپیکی سرک نکش مشکل نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
میدونم، حتی نی‌نی‌یارها😂 تا حالا ۴ بار بخاطر حقگویی تعلیق شدم 😢 و جالب این که همه‌ی مردستیزها، ی ...

آخه تا بهشون نرسیدیم فکر میکنیم خیلی خوبن 

امان از وقتی که بهشون برسیم تازه میفهمیم چقدر اشتباه کردیم😜

شوخی کردم...خدا کنه ادم تیکه مناسبش و یا بقول جدیدترا نیمه گمشدشو میدا کنه و کنار هم ب آرامش برسه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂معلومه دوستان حسابی از خجالتت در اومدن سایت برا جنس خاصی نیست مودب باش هرتاپیکی سرک نکش مشکل ...

هر تاپیکی نمیرم، مثل همون موقع که مادرم میگفت از مدرسه صاف میای خونه‌هااااا😡😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یاد خروس زری پیرهن زری افتادم😂😂

احتمالاپیرهن پری دیگه 😄

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
آخه تا بهشون نرسیدیم فکر میکنیم خیلی خوبن  امان از وقتی که بهشون برسیم تازه میفهمیم چقدر اشتبا ...

اشتباه غیرقابل جبران ولی قابل برگشت

ان‌شاءالله 🙏

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اون که پیرهن صورتی بود💃😂

🙄🫠🫠🫠💔

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بالخره چی متوجه نشدم تخریبشون کردی گل ب خودی بود چی بود

ایشون اقا هستن فقط خدا به داد خانمشون برسه با این حجم از سیاستهای زنانه که اینجا یاد گرفته😐

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

شما لطف دارین🙏 کتاب شناخت زنان خیلی قطور بود حوصله‌م‌نشد بخونمش، اومدم اینجا واحد عملی برداشتم😂😂

شما که واحدای عملی رو تو کوچه خیابون پاس میکنین

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

هر تاپیکی نمیرم، مثل همون موقع که مادرم میگفت از مدرسه صاف میای خونه‌هااااا😡😂

فقط به دعوای مادر شوهرا و عروساعلاقه داری

این شعر معروف قدیمی رو سالها پیش پشت یه کامیونت خوندم، ظاهرا شاعر خیلی عصبانی بوده از دست رلش😂😂 گ ...

ولی مردهای واقعی میگن صد پسر در خون بغلتد 

کم نگردد دختری 

لایک نکنید😜

شما که واحدای عملی رو تو کوچه خیابون پاس میکنین

نه بابا، اینجورام‌نیست، پاک‌تر از اینیم که بریم تو کوچه آلوده شیم

خدا فضای مجازی رو از ما نگیره😜😜😂😂😂

هههههههههه با مزه خودتون چی هستین حالا😠😠

ما؟ گلچین روزگار😂

خوش گلشنیست حیف که گلچین روزگار

فرصت نمی‌دهد که تماشا کند کسی

هر گل که بیشتر به چمن میدهد صفا

گلچین روزگار امانش نمیدهد