2777
2789

خودم الان خانوادم اذیتم میکنن موبایلمو ازم میگیرن همیشه باید چک بشم حتی نمیتونم با دوستام حرف بزنم چکم میکنن چیکار میکنم چیکار نمیکنم پول شهریه دانشگاهم نداشتم هرجا میرفتم سرکار با تایمم کنار نمیومدن فعلا درسمو ول کردم تا ببینم چی میشه حتی سایتم نمیتونم بیام یه وقتایی یواشکی😐بنظرتون ازدواج راه چارست؟اخه مورد خوبی نمیاد بخاطر شرایط مالی میترسم بدتر اذیتم کنن

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینو همیشه بدون هیچوقت هیچوقت تو شرایط بد ازدواج نکن هیچوقتتتت

شرایطتو بهتر کن بعد ازدواج کن وگرنه تهش اصلا خوب نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هعی خواهر سخترین روزا هم فرق میکنه برای آدما

یکی سختتربن روزاش جدا شدن از دوستاش بود یکی سختترین روزاش تلاش برای زنده موندن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دلیل خاصی داره چک میکنن گوشی تو؟

منم هنوز که هنوز وقتی به یه پیامی میخندم واکنش نشون میدن فک میکردن با پسری حرف میزنم نشستم واضحه بهشون گفتم با پسری نه در ارتباطم نه خوشم میاد

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
میبینم ک عکس پروفایلت رو برداشتی🥲 سنت ک کم نیس بخوان گوشی رو ازت بگیرن یا چک کنن.از حقت دفاع کن.قو ...

چیکار کنم بشدت بدبینن  یبار مزاحم تلفنی رو گوشیم زنگ زد برادرم اومده بود خونمون گوشیمو ازم گرفت شماره یارو رو برداشت موندم چجوری پیدا کرد یارو رو به باد کتک گرفت منم زد با کمربند الآنم هر روز خونم سرکار نیستم یک لحظه برن بیرون گوشیو برمیدارم

عزیزم خودتو از چاله ننداز تو چاه منم شرایطم مثه تو حالا حداقل گوشیمو چک نمیکنن ولی اینکه بخام با ازدواج کردن فرار کنم ازین شرایط چیزیو عوض نمیکنم اگه اینا خانوادمن یجوری باهاشون کنار میام اما شوهره اگه بد باشه چجوری میخام تحمل کنم🙂🥰

کوردم🌱

دلیل خاصی داره چک میکنن گوشی تو؟ منم هنوز که هنوز وقتی به یه پیامی میخندم واکنش نشون میدن فک میکردن ...

کلن طرز فکرشون اینطوریه حتی من اصلا با جنس مخالف ارتباط نمیگیرم و خیلی حساسم رو این مورد ولی احساس میکنم مشکل دارن مثل بیماری پارانوئید به شدت شکاک و بد بین

عزیزم خودتو از چاله ننداز تو چاه منم شرایطم مثه تو حالا حداقل گوشیمو چک نمیکنن ولی اینکه بخام با ازد ...

وقتی حتی من نمیتونم حریم خصوصی داشته باشم چیکار کنم فردا هم با یه احمقی ازدواج کردم هزارتا متلک و طعنه بگه تو هیچی نداشتی فلان دارم دنبال کار میکردم ببینم چی میشه