الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
میبینم ک عکس پروفایلت رو برداشتی🥲 سنت ک کم نیس بخوان گوشی رو ازت بگیرن یا چک کنن.از حقت دفاع کن.قو ...
چیکار کنم بشدت بدبینن یبار مزاحم تلفنی رو گوشیم زنگ زد برادرم اومده بود خونمون گوشیمو ازم گرفت شماره یارو رو برداشت موندم چجوری پیدا کرد یارو رو به باد کتک گرفت منم زد با کمربند الآنم هر روز خونم سرکار نیستم یک لحظه برن بیرون گوشیو برمیدارم
عزیزم خودتو از چاله ننداز تو چاه منم شرایطم مثه تو حالا حداقل گوشیمو چک نمیکنن ولی اینکه بخام با ازدواج کردن فرار کنم ازین شرایط چیزیو عوض نمیکنم اگه اینا خانوادمن یجوری باهاشون کنار میام اما شوهره اگه بد باشه چجوری میخام تحمل کنم🙂🥰
دلیل خاصی داره چک میکنن گوشی تو؟ منم هنوز که هنوز وقتی به یه پیامی میخندم واکنش نشون میدن فک میکردن ...
کلن طرز فکرشون اینطوریه حتی من اصلا با جنس مخالف ارتباط نمیگیرم و خیلی حساسم رو این مورد ولی احساس میکنم مشکل دارن مثل بیماری پارانوئید به شدت شکاک و بد بین
عزیزم خودتو از چاله ننداز تو چاه منم شرایطم مثه تو حالا حداقل گوشیمو چک نمیکنن ولی اینکه بخام با ازد ...
وقتی حتی من نمیتونم حریم خصوصی داشته باشم چیکار کنم فردا هم با یه احمقی ازدواج کردم هزارتا متلک و طعنه بگه تو هیچی نداشتی فلان دارم دنبال کار میکردم ببینم چی میشه