pariya_1461 مدیر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17413 عنوان سخت ترین روزایی که داشتین چجوری گذشت | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 20 پست خودم الان خانوادم اذیتم میکنن موبایلمو ازم میگیرن همیشه باید چک بشم حتی نمیتونم با دوستام حرف بزنم چکم میکنن چیکار میکنم چیکار نمیکنم پول شهریه دانشگاهم نداشتم هرجا میرفتم سرکار با تایمم کنار نمیومدن فعلا درسمو ول کردم تا ببینم چی میشه حتی سایتم نمیتونم بیام یه وقتایی یواشکی😐بنظرتون ازدواج راه چارست؟اخه مورد خوبی نمیاد بخاطر شرایط مالی میترسم بدتر اذیتم کنن ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤 1402/11/19 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariya_1461 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17413 هعی خواهر سخترین روزا هم فرق میکنه برای آدما یکی سختتربن روزاش جدا شدن از دوستاش بود یکی سختترین رو ... واقعا تفاوت از زمین تا زیر زمینه🙂🖤 ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
pariya_1461 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17413 با ترس ، استرس، نگرانی ، وهم ، بی خوابی، اضطراب ، تشویش ، اعصاب خراب ، گریه ، خشم ، نفرت ، عذاب وجدا ... الان دقیقا من این روزا رو دارم ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
قلب_زمستونی عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 4299 کلن طرز فکرشون اینطوریه حتی من اصلا با جنس مخالف ارتباط نمیگیرم و خیلی حساسم رو این مورد ولی احساس م ... درکت میکنم، من دیگه خودم میخواستم گوشیم بدم چک کنن از بس یجوری رفتار میکردن چون ازم بزرگترن همیشه فکر میکنن حرف حرف خودشون و فقط خودشون صلاحم میخوان زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
pariya_1461 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 17413 درکت میکنم، من دیگه خودم میخواستم گوشیم بدم چک کنن از بس یجوری رفتار میکردن چون ازم بزرگترن همیشه فک ... نمیدونم واقعا همش میگم شاید بیماران ولی همیشه میترسم بهم آسیب برسونن ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
قلب_زمستونی عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 4299 نمیدونم واقعا همش میگم شاید بیماران ولی همیشه میترسم بهم آسیب برسونن روی خودت کار کن از همه لحاظ، مستقل شدن خیلی میتونه بهت کمک کنه اعتماد بنفست بالا ببر زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
mahy821 عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1750 وقتی حتی من نمیتونم حریم خصوصی داشته باشم چیکار کنم فردا هم با یه احمقی ازدواج کردم هزارتا متلک و طع ... خوبه که حداقل میتونی بری سرکار اگه بری راحتتر میشی میتونی یکم مستقل باشی🥺🥰انشالله که شرایطت بهتر شه عزیزم خودتو ناراحت نکن کوردم🌱