2777
2789

مامانش فکر میکنه مواد کیک از هوا میاد میگه مگه چی استفاده میکنی همه چی تو خونه داری دیگه در حالی که کیک ۳ کیلویی خامه ای میخواد 

میگه پول ندارن بپز دلشون خوش باشه من ۵۸۰ دادم کادو هم خریدم خواهر شوهرم و شوهرش خیلی بهم بی ادبی کردن اصلا نمیخوام بپزم مادر شوهرم بهم میگه تو بخیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااحترام بگو من خوبی ازشون ندیدم تاخوبی کنم.. توباز میری مراسمشون،من بودم کلا حذفشون میکردم، چجوری الان حذفنو اعصابمممممم آراممممممم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بااحترام بگو من خوبی ازشون ندیدم تاخوبی کنم.. توباز میری مراسمشون،من بودم کلا حذفشون میکردم، چجوری ا ...

اوچقدر فحش های بی ادبی به خودم و خانوادم داده بود هم شوهر خواهر شوهرم اصلا دلخوشی ازش ندارم ولی یه جور رفتار می‌کنند انگار کلفت باباشون هستم