2777
2789
عنوان

بخاطر اين موضوع ميخوام كات كنم ناراحتمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 43 پست
اره بايد بگم  كاش بتونم فقط  تو چت بگم يا حضوري؟

حضوری یهو تو حرفاتون بگو آره چن تا از فامیلامون فلان جا زندگی میکنن بعدم اصلا ی طوری بگو ک برات اهمیتی ندارع و دست بالا بگیر خودتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری یهو تو حرفاتون بگو آره چن تا از فامیلامون فلان جا زندگی میکنن بعدم اصلا ی طوری بگو ک برات اهمی ...

قبلش ميخوام بهش بگم من قصد ازدواج ندارم

ك فعلا بيخيال شه

چند روز بعد اين موضوع رو بگم

ك اگه خواست دوباره حرف ازدواجو پيش بكشه با اگاهي باشه

بلاخره باید بفهمه الان بفهمه خیلی بهتره ،تا چند وقت دیگه شاید خودش بدونه به روت نیاورده باشه

خودمم احساس ميكنم ميدونه و به روم نيورده يبارم پرسيد چند روز پيشا

من نگفتم باز پيچوندم خاك تو سرم

خودمم احساس ميكنم ميدونه و به روم نيورده يبارم پرسيد چند روز پيشا من نگفتم باز پيچوندم خاك تو سرم

احتمالا می‌دونه وآمارت و گرفته اگه پرسید با آرامش بهش بگو ،فک نکنم براش مهم باشه

اره بگو چند تا فامیلامون اونجا زندگی میکنند یا بگو قبلا اونجا زندگی میکردند ،بگو اصلا باهاشون رابطه ...

عمه و عموهام هستنا

ولي خب رفت امد نداريم

دو سه سالي يبار تو مراسمي جايي

بخدا عذابه برام😔😔😔 خيلي خجالتي م  اگه تعجب كنه اگه بگه چرا تا الان نگفتي 😭😭😭😭

خیلی راحت بگو به نظرم موضوع مهمی نبوده که بخوام در موردش صحبت بکنم 

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه