2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودم بود که کلا ثبت نام نمیکردم  مجبورم میکنن برم

ببین من خودم فیزیک کنکور درس میدم این رفتنت یعنی هیچ عوضش فردا ازمون سوال ها رو حل کن این قلمچی معیار نیست که فقط تمرین برخورد با استرس و تایم طولانی ازمونه همین

ببین من خودم فیزیک کنکور درس میدم این رفتنت یعنی هیچ عوضش فردا ازمون سوال ها رو حل کن این قلمچی معیا ...

آخه من کلا تستی کار نمیکنم 

فقط برای ترمیم میخونم

هدفم چیز دیگه اس خانواده هم قبول کردن ولی چه میشه کرد حداقل ترازم بالا باشه کمتر سرزنش میشم

مگه قبل آزمون کلید سوالا میاد؟

آرههه بابا فکر میکنی ترازای قلمچی واقعیه ؟

به خدا توی حوزه ما از بیست نفر ده نفرشون کلید میزنن

فقط بعضی هفته ها فروشی میشه که من الان در به در دنبال رایگانش میگردم ارزش نداره صد پنجاه بدم

ینی واقعا تعداد اونایی ک کلید میزنن زیادن؟

بله...جامعه آماری انقدر توش تقلبه که ترازا رو تحت تاثیر قرار میده و بچهاییم که تقلب نمیکنن به این سمت کشیده میشن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
آخه من کلا تستی کار نمیکنم  فقط برای ترمیم میخونم هدفم چیز دیگه اس خانواده هم قبول کردن ولی چ ...

کاش ی راه دیگه برا مقابله با خانواده پیدا کنی

نمیدونی نفرین چند نفر پشت سرته ی سر ب صفحه مقطع قلمچی بزنی می بینی چندییین نفر لعنت میکنن کساییو ک تقلب میکنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
ینی واقعا تعداد اونایی ک کلید میزنن زیادن؟

اره بابا شهر ما هرسال ۸۰ تا ۱۰۰ نفر برتر تو قلمچی داره بعد قبولی ۵ نفر😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤