2777
2789
ینی واقعا تعداد اونایی ک کلید میزنن زیادن؟

باور کن ترازای قلمچی دروغه و هر سال که قلمچی رفتم به خودم لعنت فرستادم که چرا پول مفت میریزم تو حلق کاظم

نمیتونه ازمون هاش رو مدیریت کنه اقا ادامه نده چه وضعشه (اینو فاکتور بگیر که خودمم کلید میزنم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن ترازای قلمچی دروغه و هر سال که قلمچی رفتم به خودم لعنت فرستادم که چرا پول مفت میریزم تو حلق ...

😂😂جدیدا انگار یه چی هست به اسم اعتبار سنجی مثلا یرا جلوگیری از تقلبه

حالا نمیدونم تا چ حد درسته

کاش ی راه دیگه برا مقابله با خانواده پیدا کنی نمیدونی نفرین چند نفر پشت سرت ...

باید کسایی رو لعنت کنن که نمیتونن امینیت ازمون رو کامل کنن

باور کن اونا همیشه درس میخونن اینو میگن

دوست من یه هفته مریض شد نتونست بخون حالا قبلش همش همین حرف ها رو میزد 

اخر هفته اومده از من کلید میگیره که نه اگه این ترازو خراب کنم قهرمان نمیدونم چی چی این ماه نمیشم

😂😂جدیدا انگار یه چی هست به اسم اعتبار سنجی مثلا یرا جلوگیری از تقلبه حالا نمیدونم تا چ حد درسته

فقط برای رتبه های یک تا صده کشوریه فکر کنم 

مثل کنکور 

مثلا برای منی که به تراز پنج هزر راضیم همچین کاری که نمیکنن

باور کن ترازای قلمچی دروغه و هر سال که قلمچی رفتم به خودم لعنت فرستادم که چرا پول مفت میریزم تو حلق ...

بابا مدیریت کجاا بود خودش اینکارو میکنه😏 از دوجا پول در میاره یکی ازمون یکی فروش پاسخنامه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
باید کسایی رو لعنت کنن که نمیتونن امینیت ازمون رو کامل کنن باور کن اونا همیشه درس میخونن اینو میگن ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
😂😂جدیدا انگار یه چی هست به اسم اعتبار سنجی مثلا یرا جلوگیری از تقلبه حالا نمیدونم تا چ حد درسته

من میدمش سوالاش از پرسشای کتابم اسون ترن😂🤦🏻‍♀️

آرههه بابا فکر میکنی ترازای قلمچی واقعیه ؟ به خدا توی حوزه ما از بیست نفر ده نفرشون کلید میزنن فقط ...

چه جالب ؛ من خودم رشتم انسانیه بعد تو شهرمون حدود ۶ ، ۷ نفر جزو نفرات برتر منطقه ۳ هستن و ترازشون بالای ۶۰۰۰ و ۶۵۰۰ هستش...

پارسال هم اینطور موردایی بود که ترازشون بالا بود ولی از آخر رتبه نیاوردن ( آخه با توجه به ترازشون باید رتبه های زیر ۱۰۰۰ میبودن)

چه جالب ؛ من خودم رشتم انسانیه بعد تو شهرمون حدود ۶ ، ۷ نفر جزو نفرات برتر منطقه ۳ هستن و ترازشون با ...

به همین خاطره که میگن به تراز هاتون توجه نکنین 

من مورد مشاورم بهم نشون داده هر ماه رتبه یک استان میشده اخر رتبه کنکورش حتی به پرستاری هم نمیرسیده /=