2777
2789
عنوان

از سایت غم می باره

110 بازدید | 16 پست

تاپیک های خیانت مشکلات مالی واسه سهام عدالت هزار تا تاپیک میزنیم که کی میریزنش زنایی که مجبورن شرایطیو تحمل کنن که اصلا حقشون نیست دخترایی که خانواده تا تونسته محدودشون کرده و... 

شما هم وقتی میاین ناراحت میشین یا من خیلی حساسم؟ 

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کی سهام عدالت میریزن

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بر عکس جاهای دیگه نینی سایت واقعیت جامعه رو نشون میده 

آره دقیقا بدبختی مردم از دور هم معلومه ولی اینجا خیلی شفاف تره و بی رحمی آدما رو میشه قشنگ از اینجا درک کرد 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
بله اینجا بازتاب واقعیت جامعه اس برعکس اینستا و جاهای دیگه🥲خوبه پس تنها نیستم

متاسفانه هممون چ ب صورت فردی و چ جمعی درگیر غمیم 

واقعا نمیدونم چ کنم برای رفع این غم ، با دوستا گشتن مسافرت های چند روز هیچکدوم به طور واقعی حالمو خوب نمیکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
تازه وقتی یکی یه تاپیک شاد میزنه تا استارترش رو نکوبن و غمگینش نکنن دست بردار نیستن

دیگ تاپیک شاد هم خیلی کم شده 

قبلا سایت تو قسمت پربازدید پر بود از تاپیک های خیلی خنده دار ولی الان...

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
متاسفانه هممون چ ب صورت فردی و چ جمعی درگیر غمیم  واقعا نمیدونم چ کنم برای رفع این غم ، با دوس ...

کاش میشد بیخیال بود

من درد بقیه رو درد خودم میدونم و خیلی اذیت میشم به خاطر همین از همه فاصله گرفتم توانایی اینکه تو اجتماع فعال باشمو ندارم

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو)