2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد در حالی که دخترم۱۱ماهشه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 91 پست
طرف با دستگاه باردار شده فقط غیر ممکن غیر ممکنه  

هیچی بهتر از مدیریت اقا نیس 

طبیعی بدون هیچی،  من ۶ ساله جلوگیری دارم 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قشنگ بود پیامت  ممنون

برام دعا کن عزیزم 

ی حاجت دارم خدا جوابم رو بده😔

منم بهترین ها و حاملگی راحت و زایمان راحت رو از خدا برات میخواهم گلم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
مبارکه شوهرت از قبل بارداریت به اسمش فکر کرده بود 😂😂

شوهرم میگه سنت کم بود وگرنه زودتر می‌گرفتمت تا زودتر بچه دار شم 

خداییش دخترمن خیلی بهش وابسته است خدارو شکر یعنی از دست من غذا نمیخوره ولی از دست اون میخوره 

شبا فقط باباش خوابش می‌کنه کلا خیلی بچه دوست و واقعا وقت میزاره

من معتقدم حاملگی یه معجزه است واقعااا  اسپرمی به تخمک برسه لقاح صورت بگیره  جایگزینی بشه ...

چقد خوبه که روحیت خوبه انشالله خدا جفت بچه هاتو برات حفظ کنه و هرروزت شیرین تر از دیروز بشه جاری منم بچه هاش همین فاصله رو دارن دوتا بچه با ادب که توی فامیل از همه مودب ترن

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

عزیزم قطعا یه نعمت بی بدیله بچه ای که خدا بهتون هدیه داده. من از موعد پریودیم گذشته. پسرم ۲۰ ماهشه. ...

انشالله 

بخدا از ته ته قلبم دعا میکنم 

کلا وقتی یه نفر میگه برام دعا کن باردار شم اشک تو چشمام جمع میشه 

خدایا بحق زهرا وبچه هاش هیچکس آرزو به دل بچه نباشه 

وهیچکسم بچه ناخلف نداشته باشه 

چقد خوبه که روحیت خوبه انشالله خدا جفت بچه هاتو برات حفظ کنه و هرروزت شیرین تر از دیروز بشه جاری منم ...

ممنون عزیزم 

روحیه م خوبه چون تا میخواد بد بشه میگم ناشکری نکن 

بچه نعمت 

برام دعا کن واقعا میترسم ظرفیتش نداشته باشم