2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم داره

چند سال بچه اتون  اندازه اش چقدره  چند تا داره   دکتر بردی وی گفت  من بردم اصلا نگا نکرد گفت به خاطرعفونت تو بچه ها زود بزرگ میشه 2سالگی هم یکی داشت اون رفته الان زیر گوشش تو گردنش دو طرف هم داره یکی بزرگ اندازه حبه انگور دو تا کوچیک اندازه عدس تقریبا در دو طرف

غدد لنفاوی باید سونوگرافی بشه و در نهایت دوسه تا قرص میده.ببر پیش یه دکتر دیگه

برا بزرگسالان حتما باید سونو بشه ولی برا بچه ها دکتر گفت طبیعی هست مگر اینکه خیلی بزرگ باشه و علائم داشته باشه

مادر بودن خیلی سخته خیلی  

میدونم.کلاوقتی مسئولیت یه بچه باهاته خیلی سخته....من خودم مربی کودک بودم تو مهدکودک جونمون به لبمون میومد تا صحیح و سالم بدیم دست والدینشون......مادر بودن که هزار برابر سخت تره

بله دختر من تا یکی دو سال بزرگ‌بود، الآنم سینوزیت داره اکثر مواقع بزرگه 

چند تا بود دختر من هم آلرژی داره هم سینوزیت  ترشح پشت خلق روی بد دهان آبریزش بینی هراز گاهی التهاب داخل بینی  سردرد گاهی   برای سینوزیت چه درمانی کردین