2777
2789

قابل تحمل تر بود تا اینکه به قطریای تازه به دوران رسیده ببازیم😭

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
از سال ۸۸ به قطر نباخته بودیم خیلیییی حس بدیه قطر تیم داغونه  اکثر بازی توپ تو دست تیم ایران ...

دقیقا😭

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست بالا دست بسیاره اینم‌نتیجه غرور فوتبالیست هامون 

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

البته بازیکنا و مردم اونا هم کم مغرور نبودن...💔

کاش به همون ژاپن میباختیم حداقل ژاپن حال این عربا رو جا میاورد

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
کاش به همون ژاپن میباختیم حداقل ژاپن حال این عربا رو جا میاورد

افرین دقیقا

اره واقعا شرم اوره از عربا باختن اینا مشی مفت خورند که همش باعث ابروریزی ایران وایرانی میشند

💔😭

حالا کلی مسخره میکنن ایرانیا رو😒😒😒😒

واي وايييي انقدرررر حرص كشيدممم باخت از اين عربااا خيلي بد بودد😭

خیلیییی😭