2777
2789
عنوان

اسم عطـرین قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 42 پست
سلام عزیز خیر باردار نیستید  ولی به زودی میشید و حس میکنم بچه تون پسر میشه

خیلی ممنونم میشه یه سوال بپرسم؟

خواهش میکنم کمک کنید ان شالله بچتون همیشه زیرسایه شماباشه میگم حس ششمتون چطور بکارانداختید خیلی برام سواله یاازکی فهمیدید؟

خیلی ممنونم میشه یه سوال بپرسم؟ خواهش میکنم کمک کنید ان شالله بچتون همیشه زیرسایه شماباشه میگم حس ش ...

ممنونم از دعای خوبتون

والا نمیدونم از همون قبل همیشه وقتی یه چیز بشنوم یه حسی راجع بهش دارم معمولا درست درمیاد ولی نمیشه گفت صد درصدیه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از دعای خوبتون والا نمیدونم از همون قبل همیشه وقتی یه چیز بشنوم یه حسی راجع بهش دارم معمولا ...

ممنونم عزیزم امروز پریود شدم حالم خیلی بد وناامیدشدم😭😭😭😭😣😣😣خیلی دلشکسته شدم ۹ماهه اقدامم ازیه طرف غربت زندگی میکنم دلم گرفته لطفا میگی دقیقا کی باردارمیشم؟

ممنونم عزیزم امروز پریود شدم حالم خیلی بد وناامیدشدم😭😭😭😭😣😣😣خیلی دلشکسته شدم ۹ماهه اقدامم ازیه ...

ناراحت نباش منم قبل بچه ام دوتا سقط داشتم و خیلی اذیت شدم تو بارداری ولی خدا بعدش پسرم رو بهم داد💙🤍

شماهم تغذیه تو رعایت کن سردیجات نخور

یه مدت رحم تو گرم کن(گوگل سرچ کن گرم کردن رحم) 

خودت و همسرت تقویت کنی انشــــــــــاءالله زود جواب میگیری دلم روشنه برات💛

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
نمیدونم چرا باهات حرف میزنم دلم اروم مییگیره خوشبخالت بخاطر نفس پاکت...

عزیزدلممممم دلت آروم و خیالت راحت خدا تو سال جدید بهت یه نی نی سالم میده انشــــــــــاءالله🤍

راست میگی🥺🥹ینی تو فروردین ماه یاتابستون؟

تا تابستون انشــــــــــاءالله 

اهان ینی توی فصل بهار تقریبا درسته؟ وای توروخداببخشید خیلی گیردادم شرمنده🤭

آره عزیزم بهار یا تابستون

ولی تغذیه تو حتما رعایت کن

آره عزیزم بهار یا تابستون ولی تغذیه تو حتما رعایت کن

مرسی یه دنیا ممنونم 🥲❤️

سوال اخربپرسم ومحو شم بینیم انحراف داره مدتیه رفتم دکتر نوبت زده برام۱۴۰۵خیلی اشفته شدم تااون موقع معلوم نیس زنده ام یانه بخاطرهمین میخام بامادرم بریم مطبش چون فامیل دوست دکترهستیم ولی منشی هاش خیلی سخت میگیرن وخیلی شلوغه مادرم میخادبادکترحرف بزنه اما نمیدونیم چه روزی بریم که بخت یارمون باشه همه چی رله باشه میشه ازحست کمک بگیری چه روزی یاچه هفته ای بایدبریم من بهت خیلی اعتقاددارم🙂🌹💔دیگه پیام نمیدم ببخشید شب بخیر فقط اگه خواستی جواب اینم بوگو

سلام عزیزم ببخشید هی مزاحم میشم من میخام یه ازمونی بدم نمیدونم به صلاحمه یانه فقط میخام بدونم بین این سه تادرس کدوم بیشتربخونم احتمال قبولیم میره بالا دینی فارسی زبان لطفا کمک کنید ایشالا هرچی ازخدامیخای بهت بده