2777
2789

دوسال پیش فهمیدم سینه هام فیبروکیستیک و دوتا توده احتمالا خوش خیم توی سینه م دارم که خداروشکر تا الان تغییری نکرده.یک ماه پیش هم فهمیدم کیست اندومتریوز تخمدان دارم که بخاطرش مجبورم قرص ضدبارداری کنتراسمین بخورم که بشدت واسه سینه م ضرر داره.خدا هیچ کس به درد من دچار نکنه نمیدونم باید چیکار کنم.همه جام درد میکنه .کسی مثل من بوده؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
عزیززم الهی هرچه زودتر خوب بشی و خدا کمکت کنه. چقد سخت 😔

مرسی💔

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا می‌خوام هر چه زود تر خوب بشی انشالله نه عزیزم من تجربه آیی ندارم متاسفانه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
از خدا می‌خوام هر چه زود تر خوب بشی انشالله نه عزیزم من تجربه آیی ندارم متاسفانه

مرسی که دعام کردی.انشاالله هرگز این تجربه رو نداشته باشی قربونت برم.

چشات ببند یه ربع تکیه بده به جایی و همون حالت باش.

از الان شروع کن

نتیجشو بعد 15 بیا بنویس خبر بده بهم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
نگران نباش،مریضی برای همه پیش میاد.توکل به خدا آرامشت حفظ کن که استرس برات سم هست

اره میفهمم چی میگی. ولی من دوتا مریضی خطرناک دارم که بخوام یکیش درمان کنم اون یکی رو تحت تاثیر میذاره.سردرگمم .شب میخوابم میگم به این فکر کن که اصلا همیچین مریضی نداری ولی دردهام نمیذاره فراموش کنم.دکترها هم که اصلا اهمیت نمیدن انقدر سنگلدلن که فقط به پول فکر میکنن

اره میفهمم چی میگی. ولی من دوتا مریضی خطرناک دارم که بخوام یکیش درمان کنم اون یکی رو تحت تاثیر میذار ...

کاری که  گفتم بکن  نتیجش میبینی هر روو از ساعت 1 تا 1 و نیم شب

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم