2777
2789
عنوان

بیاین میخوام راز بچه چشم بور و سفید و چشم رنگی رو بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 136400 بازدید | 409 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم توروخدا بیاین اینارو از ذهن بیرون کنیم که فقط چشم رنگی وسفید خوشگله من وقتی دخترم سبزه وچشم ابرو مشکی بدنیا اومد مرزهای زیبایی برام جابجا شد خیلی ناراحت میشم چون دخترم سفید وچشم رنگی نیست بگن خوشگل نیست 😔😔😔

شاید ژنشو داشتی

ببین عزیزم حتی اگه ژنشو نداشته باشی هم اثر داره مثلا اگه چشمای خودت و شوهرت مشکی باشه چشمای بچتون عسلی و خودش سفید میشه

ما چشم خاکستری نداریم اما چشمای شوهرم عسلیه تو کل اقوام همه بچه ها چشاشون قهوه ای و مشکی ولی هر دو تا بچه های من چشاشون خاکستری شد تازه سر دومی زیتون بیشتر خوردم سفید تر و بورتر هم شد الان مدله دخترم😍

بعدم توروخدا بیاین اینارو از ذهن بیرون کنیم که فقط چشم رنگی وسفید خوشگله من وقتی دخترم سبزه وچشم ابر ...

دخترت زیباترین 

اصالت و اخلاق حرف اول رو میزنه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
نیاز نیست رژیم طولانی و سخت بگیرین فقط بعد از هر غذا یک پیاله زیتون شور بخورین

دقیقااااا افریننننن منم امتحان کردم ولی نمیدونستم نتیجه میده

ولی من ژنشو داشتم ولی فک کنم زیتونم تاثیر داشت

ببین عزیزم حتی اگه ژنشو نداشته باشی هم اثر داره مثلا اگه چشمای خودت و شوهرت مشکی باشه چشمای بچتون عس ...

زیتون شور ورم میاره تو بارداری فشار خون رو بالا میبره

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
بعدم توروخدا بیاین اینارو از ذهن بیرون کنیم که فقط چشم رنگی وسفید خوشگله من وقتی دخترم سبزه وچشم ابر ...

وای من عاشق چشم ابرو مشکیام

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم