2777
2789
عنوان

مامانایی ک ۲ تا بچه دارن

63 بازدید | 5 پست

مامانا من سر بارداری اولم تهوع داشتم و با دمیترون کنترل میکردم بالا نمیاوردم

اما از دیشب دمیترون نخوردم (صبح نصف میخورم شب نصف) چشمتون روز بد نبینه بعد صبحانه ۱ لیوان آب و قرص خوردم جهشی ناجور بالا اوردم دسته خودمم نبود

میگن منسوخ شده دمیترون باعث نارسایی قلبی و شکاف کام ممکنه بشه...۱۴ آذر وزارت بهداشت دستور داده

حالا اونایی ک ۲ تا بچه دارن سوالم اینه......‌

کیا جنسیت بچه هاشون یکی بوده اما تهوع سر بارداری یکیشون بیشتر بوده؟؟

من دکترم گفت بخور ازشم پرسیدم گفت هرچیزی،معیار داره استرس الکی نگیر

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من برای پسرم اصلا تهوع نداشتم برای دخترم خیلی کم داشتم و از بعضی بو و مزه ها بدم میومد

الان سومی رو باردارم و ویارم شدیده خیلی ،جنسیت رو نمیدونم هنوز

بنظرم ربط به قدرت معده داره،من با رژیم معده ام رو ضعیف کردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم از بو بدم میاد بو همممه چی حتی برنج

من حتی از بوهای خوب هم بدم پیاد،صابون و شامپو...

از بوی فریزر و پارچه و پتو و ....

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...