2777
2789
عنوان

طرز تهیه خورش بادمجون

204 بازدید | 30 پست

میخوام خورش بادمجون درست کنم بدون گوشت 

چون مامانم گوشت دوست نداره 

میشه کامل طرز تهیه شو بگین 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

پیازداغ درست کن رب بزن قشنگ سرخ کن ادویه و غوره بزن یه تفت بده یک لیوان آب بریز تا رب حل بشه بیشتر نریز گوجه هم آب میندازه بعد بادمجان سرخ شده و گوجه سرخ شده رو بچین تو قابلمه نمک هم اضافه کن درش و بذار حواست باشه آبش ته نکشه هروقت حس کردی جا افتاده و مقدار آب خورش کافیه خاموش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیازداغ درست کن رب بزن قشنگ سرخ کن ادویه و غوره بزن یه تفت بده آب بریز تا رب حل بشه بعد بادمجان سرخ ...

من شنیدم به جای رب گوجه باید باشه چون خورش تلخ مزه میاد

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بادمجون باید ۲ ساعت تو آب نمک باشه ؟ 

میگن اینجوری روغن کمتری مصرف میکنه

من بادمجونمو سرخ میکنم و میزارم کنار بعد پیاز و سیر و سرخ میکنم ادویه میزنم و آب گوجه یا رب میزنم و بعد بادمجون رو میزارم داخلش من غوره هم میریزم گاهی هم داخلش بامیه میریزم که اون خیلی خوشمزش میکنه و میزارم خوب جا بیفته

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
نمیدونم ولی بنظرم عصاره گوشت حداقل اضافه کن عزیزم 

کبابیش چجوریه؟

بادمجون باید ۲ ساعت تو آب نمک باشه ؟  میگن اینجوری روغن کمتری مصرف میکنه

بادمجونو من یا ماست میزنم یا اولش بدون روغن تو تابه میزارم در تابه رو میبندم باحرارت کم آب بادمجون کشیده میشه بعد روغن میریزم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
من بادمجونمو سرخ میکنم و میزارم کنار بعد پیاز و سیر و سرخ میکنم ادویه میزنم و آب گوجه یا رب میزنم و ...

وایی 

بامیه خیلی خوشمزه میکنه😍

بادمجونو من یا ماست میزنم یا اولش بدون روغن تو تابه میزارم در تابه رو میبندم باحرارت کم آب بادمجون ک ...

بعد وقتی ماست بزنی بوی بد نمیگیره؟

من بادمجونمو سرخ میکنم و میزارم کنار بعد پیاز و سیر و سرخ میکنم ادویه میزنم و آب گوجه یا رب میزنم و ...

آبجوش هم بایداضافه کنیم؟

بادمجون باید ۲ ساعت تو آب نمک باشه ؟  میگن اینجوری روغن کمتری مصرف میکنه

آب نمک برا رفع تلخیه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری