پیازداغ درست کن رب بزن قشنگ سرخ کن ادویه و غوره بزن یه تفت بده یک لیوان آب بریز تا رب حل بشه بیشتر نریز گوجه هم آب میندازه بعد بادمجان سرخ شده و گوجه سرخ شده رو بچین تو قابلمه نمک هم اضافه کن درش و بذار حواست باشه آبش ته نکشه هروقت حس کردی جا افتاده و مقدار آب خورش کافیه خاموش کن
من بادمجونمو سرخ میکنم و میزارم کنار بعد پیاز و سیر و سرخ میکنم ادویه میزنم و آب گوجه یا رب میزنم و بعد بادمجون رو میزارم داخلش من غوره هم میریزم گاهی هم داخلش بامیه میریزم که اون خیلی خوشمزش میکنه و میزارم خوب جا بیفته
بادمجون باید ۲ ساعت تو آب نمک باشه ؟ میگن اینجوری روغن کمتری مصرف میکنه
آب نمک برا رفع تلخیه
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری