سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید ساید و گاز دوو یا اسنوا
ممنون میشم تجربیاتت خودتان را برام به اشتراک بگذارید.💐🙏
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
شوهرم نمایندگی اسنوا هست و جفتش یک شرکته فقط طرح هاش فرق داره البته که اسمش نمایندگی اسنوا یا دوومیز ...
مممنونم از راهنمایی شما تشکر
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
جدا مطمینی؟کن پارسال الجی گرفتم۹۰ تازه دوراین دور بود مدلای ارزونترشم بودالجی اگ شرایطشو داری برو ...
من الجی قیمت نکردم ولی سامسونگ ۱۷۵ تومن بود یه ساید fsr 11.
ممنونم عزیزم ولی شرایط بندر رفتن ندارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!