2777
2789
عنوان

پسری که چند وقته پیلمه رو امشب با بچه هاش دیدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4974 بازدید | 125 پست
نتیجه : هر کسی افتاد دنبالتون پسر ندونیدش بهتر بگم شاید مجرد نباشه.

دقیقا 

و دارم فکر میکنم 

این حداقل هفته پنج شب میاد مغازم

بخاطر این که به چشمم بیاد 

خرید گنده هم می‌کنه 

چجوری زنش تا الان نگفته چرا انقد از این خرید می‌کنی 

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زن نداره که بچه هاشو تنهایی آورد خرید

عزیزم هیچ مردی که طلاق بگیره دو تا بچه اونقدری نمیاره پیش خودش فوقش یکیش بیاره و اون موقع شب بیاد سوپر مارکتی یعنی سر زندگیشه چون اگه دو تا بچه پیش خودش بودن در به در نمیفتاد دنبال دختر مردم و هول بازی خدا لعنتش کنه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
دقیقا  و دارم فکر میکنم  این حداقل هفته پنج شب میاد مغازم بخاطر این که به چشمم بیاد&nbs ...

چمیدونه از کی خرید میکنه بدبخت شوهرای مام یکسره بیرونن مگه میدونیم کجا میرن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
دقیقا  و دارم فکر میکنم  این حداقل هفته پنج شب میاد مغازم بخاطر این که به چشمم بیاد&nbs ...

از کجا معلوم خریدشو به خانوم دیگه ی نمی ده . یه نفره رو گرفته بودن چندتا زن گرفته بود . وقتی رفته بودن پاسگاه دیده بودن همین طور زنه که داره می آد داخل پاسگاه و بهت شون می زد از دیدن هوها . پاسگاه از روی خط هاش فهمیده بوده و بقیه رو خبر کرده بوده . البته اول یکی از زن ها متوجه شده بوده و شکایت کرده بوده و قضیه لو رفته بوده

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

شاید طلاق گرفته شاید زنش فوت کرده ولی اگه زن داشته بیشتر گریه داره تاخنده من جای تو بودم برای خانمش خون گریه میکردم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم هیچ مردی که طلاق بگیره دو تا بچه اونقدری نمیاره پیش خودش فوقش یکیش بیاره و اون موقع شب بیاد سو ...

دقیقا بچه کوچیکه که تو بقلش بود داشت از سرو کولش بالا می‌رفت 

در حال کاهش وزن🥲
چمیدونه از کی خرید میکنه بدبخت شوهرای مام یکسره بیرونن مگه میدونیم کجا میرن

جنس و پلاستیک و همه چی مغازه ی من معلومه

همون احتمال داره نبره خوبه یا ببره خونه مجردی چیزی

در حال کاهش وزن🥲