2777
2789

خیلی اذیتم، هم دورش میخاره، هم درد داره هم میسوزه 

دوسه روزه هس کوچیکترم نمیشه🥲🥲

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

نه اصلا

جاش می‌مونه

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترکونی میشه گوشت اضافه  هم بترکون هم کامل پوست دورشو‌بکن بعد عسل بزن روش زود خوب میشه

جدی؟!!زود خوب میشه؟!

کنار مچ‌دستمه🥲

اگه بترکونی فقط زمان ترمیم سوختگی ت طولانی تر میشه 

اصلا به تاول دست نزن این تجربه شخصی منه سوختگی که زود خوب میشه با ترکوندن تاول الکی زمانشو طولانی تر کردم تازه جاشم موند😢

🟣🟣          لایک ممنوع           🟣🟣
عه🥲اخه خوب نمیشه اصلا

پماد بزن

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

اگه بترکونی فقط زمان ترمیم سوختگی ت طولانی تر میشه  اصلا به تاول دست نزن این تجربه شخصی منه سو ...

عه گلم شما تجربه داشتی، بمنم گفتن نترکون دو سه روزه جرات نکردم دست بزنم بهش

جدی؟!!زود خوب میشه؟! کنار مچ‌دستمه🥲

من کمرم اندازه کف دست سوخت،از درد و ترس چند روز نکندم 

افتضاح بود 

بعد دکتر گفت کامل باید پوستش کنده شه،پماد داد ،ولی یه دکتر طب سنتی گف عسل بمال 

هیچکس فکرشم نمیکرد انقدر عالی محو شه 

کرم روشن کننده سی گل هم زدم البته ولی یادم نیست چند ماه طول کشید

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

فردا میرم میگیرم🥲شاید زود خشکش کرد

تتراسایکلین چشمی بگیر

عفونت نکرده؟

چون خود تاول خارش و درد نداره

من کمرم اندازه کف دست سوخت،از درد و ترس چند روز نکندم  افتضاح بود  بعد دکتر گفت کامل بای ...

نگاه تاولای بزرگو میگن بکنید ولی کوچیکا رو ترجیحا نه