2777
2789

بستگی داره کی اینو راجب چی بگه 

بابام هم به من می‌گفت تو بدرد ازدواج نمیخوری

ولی خب در حال حاضر نامزد کردم و راضی ایم

استدلال اونم اینه هر چی بزرگتر میکه نباید جواب بدی دیگه نمیدونم همسر رو جزو بزرگتر میدونه یا نه!

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کی اینو راجب چی بگه  بابام هم به من می‌گفت تو بدرد ازدواج نمیخوری ولی خب در حال حا ...

خانوادم میگن زود جوش میاری بخاطر همون نمیتونی سکوت کنی یکمم خنگی خنگ رو نمیگن ولی میگن ساده ایی اینطوری

۳۰ دیگ پیر شدم واقعا پیر شدم ۳۰ سالگی هیچ وقت مثل دهه ۲۰ سالگی نیست

نمیگم ۳۰ ولی حداقل ۵ سال دیگ جا داری چرا میخوای خودتو بدبخت کنی بری زیر بار مسئولیت انقدر مجردی سخته؟؟؟خودتم میگی‌دهه ۲۰سالگی  هیچ وقت تکرار هم نمیشه عزیزم مطمعن باش الان ازدواج کنی ۳۰سالت که شد حسرت میخوری چرا اینکارو کردیم زندگیت لذت ببر برو کلاس های مختلف باشگاه روی خودت تمرکز کن هنوز خیلی خیلی بچه ای برای ازدواج مطمعن باش ازدواج کنی هم پشیمون میشی هم خیلی اذیت میشی  بازم خودت میدونی تجربیات دوستانم خواهرم و خودم و اطرافیانم رو بهت گفتم زندگی کن لذت ببر وقت هست برای ازدواج هنوز ۲۰سالللللته

این شوهر چی داره ک مایی ک شوهر داریم نمیبینمس🙂😊

زندگی مستقل داره

کم چیزی هم نیست

البته که خیلیییی مهمه طرف ادم خوبی باشه

ولی درد مجردی رو فقط دختری که سن ازدواجش داره میره بالا و حس میکنه دیگه جایی تو خونه پدر نداره میفهمه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خانوادم میگن زود جوش میاری بخاطر همون نمیتونی سکوت کنی یکمم خنگی خنگ رو نمیگن ولی میگن ساده ایی اینط ...

برو مشاور رو جوش اوردنت کار کن مهارت کنترل خشم پیدا کنی وگرنه زندگی ت رو هوا میره

بزرگ بشی که خود به خود خوب نمیشی همین جوری میمونی

برای تغییر باید تلاش کنی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
بیخیال!؟تا ۳۰ آدم ازدواج نکنه؟نیازاشو چیکار کنه!

نه نمیگم تا ۳۰ازدواج نکنه ولی زود هم ازدواج نکنه ۲۰خییییلی زوده حداقل ۲۵سالگی 

روی خودتون کار کنید لذت ببرید از زندگی چه نیازی نیاز جنسی؟؟

خیلی مهمه نیاز جنسی ؟

به خاطر یه نیاز چه مهرو و محبت چه جنسی خودتو بدبخت نکنید هنوز خیلی زوده 

خانوادم میگن زود جوش میاری بخاطر همون نمیتونی سکوت کنی یکمم خنگی خنگ رو نمیگن ولی میگن ساده ایی اینط ...

خودت فکر میکنی حق با خودشونه؟

احتمال اینکه با این اخلاقیات به مشکل بخوری هست 

مگر اینکه طرف مقابلت آدم صبور و آروم و خونسردی باشه 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️