عزیز دلمممم به خدددددددا ازدددددواج یا دوست پسر داشتن یه کراش داشتن چیز جالبی نیست اصلا جنس مخالف جز ناراحت برای آدم هیچی نداره باید طرف خییییلی خوب باشه که باهاش آرامش داشته باشی ببین من تو ۱۶سالگی با کسی که عاشقش شدم ازدواج کردم همسرم خییییلی خوشگل از لحاظ مالی اجتماعی خونه ماشین اخلاق همه چیز ۲۰تیپ قد هیکل اصلا هرچی بگم کم گفتم وقتی باهم میریم بیرون همه فقط بهمون خیره میشن
و من الان ۲۱سالمع هنووووزم عاشق شوهرم اونم همینطور خیلی همودوست داریم ولی سختی های زندگی انقدر زیاده انقدر سخته
مسئولیت خیلی خیلی سنگینه شوهر من خیلی عصبیه با کوچیک ترین حرف و رفتار بد بهم میریزه و قاطی میکنه منم خیلی عصبیم ولی روی خودم کار کردم صبوری کردم الان کم آوردم با اینکه خیلی عاشقم ولی کم آوردم دیگه خسته شدم همیشه میگم کاااااش هیچ وقت ازدواج نمیکردم که جز بدبختی و دردسر هیچی نداشت خونه پدر مادرم زندگی خیلی بهتری داشتم حتی اگه تا آخر عمرم تو حسرت این عشق میسوختم برام راحت تر بود من یه دختر هم سن توام کسی که با یکی از بهترین مردها ازدواج کرد دارم بهت میگم اصلا آرزوی شوهر کردن رو نداشته باش تنهایی زندگیتو بگذرون برو دنبال یه شغل خوب درآمد خوب زندگی خوب تنها و آسوده مطمعن باش به وقتش خدا برات یه زندگی خوب آماده کرده هنوز خیلی کوچیکم برای این همه سختی زندگی زندگی فقط رابطه جنسی عشق و علاقه و محبت نیست زندگی خیلی سربالایی داره خییییییلی سختی داره خیلی عذاب های داره که نمیتونم حتی توصیفش کنم تروخدا به خاطر اینکه خیلی ازدواج رودوست داری به هرکی که اومد بله نگو لططططفا زندگی خیلی سخته خیلی مخصوصا اگه مرد بدی باشه اخلاق نداشته باشه پولللللل مهم ترین چیزه زندگی مخصوصا اگه بی پول باشه اینایی که میگن عشق کافیه اشتباه میکنن پول عامل اصلی مهم زندگی اگه پول نباشه آرامش نیست اخلاق نیست محبت نیست رابطه جنسی نیست
تروخدا گوش کن سنت خیلی کمه