2777
2789
خانوادم میگن زود جوش میاری بخاطر همون نمیتونی سکوت کنی یکمم خنگی خنگ رو نمیگن ولی میگن ساده ایی اینط ...

حتما روی خودت کار کن .ریشه این خشم و عصبانیت رو پیدا کن و درستش کن .خیلی روی خودشناسی کار کن کلا تو زندگی به درد میخوره .خنگ هم نیستی این چه حرفیه میزنن مگه آدم به بچش میگه خنگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون همش عقده میشه الان ب یسری متأهلان ک میبینم عقده میکنم چ برسه تا ۳۰ سالگی

وای تو خیلی عجیبی دختتتتتر ۲۰ساللللته هنوز ۵۰که نیستی عقده میکنی حسرت میخوری والا چیز جالبی نیست تو بلد نیستی از زندگیت چجوری لذت ببری فک میکنی ازدواج کنی همه چیز عالی میشه و زندگی گل و بلبل میشه 

وای تو خیلی عجیبی دختتتتتر ۲۰ساللللته هنوز ۵۰که نیستی عقده میکنی حسرت میخوری والا چیز جالبی نیست تو ...

اخه چیبگم من عجیب نیستم میدونی همسن های من چرا دنبال ازدواج نیستن چون اکثرا یا پارتنر دارن یا کراش دارن یا دوس پ 

دارن وقتی دنبال اینا نباشی دنبال ازدواجی 

همه آدم ها عصبی میشن چیبگم من تحمل شلوغی ندارم 

خب تو روابط یا حتی توی زندگی انعطاف لازمه

عصبانی آره ولی واکنشت مهمه مثلا اگر پرخاشگری میکنید قطعا نه!

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
اخه چیبگم من عجیب نیستم میدونی همسن های من چرا دنبال ازدواج نیستن چون اکثرا یا پارتنر دارن یا کراش د ...

عزیز دلمممم به خدددددددا ازدددددواج یا دوست پسر داشتن یه کراش داشتن چیز جالبی نیست اصلا جنس مخالف جز ناراحت برای آدم هیچی نداره باید طرف خییییلی خوب باشه که  باهاش آرامش داشته باشی ببین من تو ۱۶سالگی با کسی که عاشقش شدم ازدواج کردم همسرم خییییلی خوشگل از لحاظ مالی اجتماعی خونه ماشین اخلاق همه چیز ۲۰تیپ قد هیکل اصلا هرچی بگم کم گفتم وقتی باهم میریم بیرون همه فقط بهمون خیره میشن 

و  من الان ۲۱سالمع هنووووزم عاشق شوهرم اونم همینطور خیلی همو‌دوست داریم ولی سختی های زندگی انقدر زیاده انقدر سخته 

مسئولیت خیلی خیلی سنگینه شوهر من خیلی عصبیه با کوچیک ترین حرف و رفتار بد بهم میریزه و قاطی میکنه منم خیلی عصبیم ولی روی خودم کار کردم صبوری کردم الان کم آوردم با اینکه خیلی عاشقم ولی کم آوردم دیگه خسته شدم همیشه میگم کاااااش هیچ وقت ازدواج نمیکردم که جز بدبختی و دردسر  هیچی نداشت خونه‌ پدر مادرم زندگی خیلی بهتری داشتم حتی اگه تا آخر عمرم تو حسرت این عشق میسوختم برام راحت تر بود من یه دختر هم سن توام کسی که با یکی از بهترین مردها ازدواج کرد دارم بهت میگم اصلا آرزوی شوهر کردن رو نداشته باش تنهایی زندگیتو بگذرون برو دنبال یه شغل خوب درآمد خوب زندگی خوب تنها و آسوده مطمعن باش به وقتش خدا برات یه زندگی خوب آماده کرده هنوز خیلی کوچیکم برای این همه سختی زندگی  زندگی فقط رابطه جنسی عشق و علاقه و محبت نیست زندگی خیلی سربالایی داره خییییییلی سختی داره خیلی  عذاب های داره که نمیتونم حتی توصیفش کنم تروخدا به خاطر اینکه خیلی ازدواج رو‌دوست داری به هرکی که اومد بله نگو لططططفا زندگی خیلی سخته  خیلی مخصوصا اگه مرد بدی باشه اخلاق نداشته باشه پولللللل مهم ترین چیزه زندگی مخصوصا اگه بی پول باشه اینایی که میگن عشق کافیه اشتباه میکنن پول عامل اصلی مهم زندگی اگه پول نباشه آرامش نیست اخلاق نیست محبت نیست رابطه جنسی نیست 

تروخدا گوش کن سنت خیلی کمه 

ن نمیگن خنگ میگن مثلا باسیاست نیسی

و اینکه اینم بگم‌اگر‌ازدواج‌کردی روزی با کسی ازدواج کن که هم سن خودته یا حداقل ۲سال بزرگ‌تره با کسی ازدواج نکن که ۱۰سال ازت بزرگ‌تره دوست‌داشتی از حرف هام استفاده کن نداشتی هم که هیچی فقط خواستم بدبخت نکنی خودتو ‌حسرت نخوری