بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه موقعیت خوب باشه چه ایرادی داره ؟البته به نظرم آدم باید از لحاظ روحی و روانی آمادگی داشته باشه ولی هر چی سن بالاتر بره انگار سخت تر میشه .من تو ۱۸ سالگی آماده بودم ولی تو ۲۷ حس میکردم اصلا آماده نیستم و کاملا درست از آب درومد
تو این سن بدترین سن برای ازدواجه انسان ها بین ۱۸تا ۳۰ بالای در حال تغییرن ممکنه الان با به معیار ازدواج کنی فردا پشیمون بشی تروخدا خودتوبدبخت نکن صبر کن لذت ببر تو زندگی متاهلی چیز خاصی وجود نداره
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠