من یه چند وقته خوابم نمیبره اگه تاپیک قبلی رو بخونین میفهمین واسه چیه یه هفته حالم خوب بود دوباره امشب خوابم نمیبره و فردا کار دارم و جدی باید سرحال باشم و الان خیلی استرس دارم شدید😭 میشه بگین چی کار کنم؟
خانواده یا دوست و حتی پارتنر نمی تونن کمک کنند چرا؟چون اون ها قادر به درک ترس شدید شما نیستن و در نه ...
خب صحبت که کردم اول باهام راه اومدن و گفتن میریم ببریمت پیش دکتر و بعدش اصلا منو دکتر نبردن گفتن ت واقعا عصبی افسرده و روانی هستی و .. واقعا آدم ناراحت میشه من یه بار آمده بوده خونه و همینطوری شدو کل روزو اصلا کاری نکردم و فقط گریه کردم باید خودم مشاوره از دکتر بگیرم اینطوری منتظر بمونم کسی کاری برام نمیکنه
تو این مدت به خاطر همین استرسم نتوستم کارامو درست انجام بدم تمرکز نداشتم بیشتر روزا گریه میکردم و چن ...
عزیزم.بله پس علت گریه بالا و پایین شدن هورمون هاست و این که چند ماهه نمی شید یا کمه یا لکه هست باید بفهمی شما در جریانی هستی که بخوای نخوای هورمون هات حالشون خوب نیست...این هم راه حل داره می تونی یک دکتر زمان بری البته زمانی برو که با مشاور صحبت کردی و اوکی داده و اگر لازمه دارو درمانی بشی ابدا نترس .دکتر خوب داروی درست می ده.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب صحبت که کردم اول باهام راه اومدن و گفتن میریم ببریمت پیش دکتر و بعدش اصلا منو دکتر نبردن گفتن ت ...
عدم آگاهی هست و خیلی هم دیدیم و ای کاش می فهمیدن دست خودت نیست ولی اون ها دوست دارن فقط بلد نیستن پس برو به دنبال درمان.راستی می تونی در این مورد فیلم و ویدئو مربوطه رو ببینی باور کن اولش شوک می شی یا ناراحت اما بعدش می فهمی تنها نیستی...
عدم آگاهی هست و خیلی هم دیدیم و ای کاش می فهمیدن دست خودت نیست ولی اون ها دوست دارن فقط بلد نیستن پس ...
آره میبینم بعضی وقتا به خاطر من خیلی کارا میکنن اما در این مواقع نمیدونن باید چی کارکنن. فیلم هم تاثیر داره در رابطه با این موضوع ؟باید اونم ببینم فکر میکنم خودم تنها کسی هستم که این فکرو دارم
بله اول باید برم پیش مشاور چون حس مکنم از وقتی اینطوری شدم پریودمم به مرور قطع شد و خوب حالم بدتر شد ...
آره...زمان پریوده عقب و جلو می شه ...البته این پروسه یک مقداری زمان بره می خواستم فقط بهت بگم ممکنه وسط مشاوره یا هر کمکی خسته بشی اما لطفا قطعش نکن تا بعدا اذیت نشی.الهی خودت جواب دعامون باش...الهی خودت آرامش شب هامون باش...الهی اول خودت تاااا آخر خودت.برای منم دعا کن عزیزم اگر دوست داشتی چون می دونم قلبت پاک و بی آلایشه.
آره میبینم بعضی وقتا به خاطر من خیلی کارا میکنن اما در این مواقع نمیدونن باید چی کارکنن. فیلم هم تاث ...
نه..اولش تعجب می کنی اما بعد واقعا امید می گیری و حتی در بعضی مواقع بترسی اما من اون فیلمی که دیدم که بر طبق واقعیت بود و شوی فیک نبود در مورد یک گروه افراد از گروه سنی ۱۸ یا بیست تا پنجاه سال مثلا ...یک گروه شش نفره که باید با قبول شرایط چند روز در یک مرکز شبیه به هتل ساده می موندن تا شرایط رو پذیرفته و روند درمان طی بشع
آره...زمان پریوده عقب و جلو می شه ...البته این پروسه یک مقداری زمان بره می خواستم فقط بهت بگم ممکنه ...
نه از این دفعه قوی میمونم و تا آخر درمانی دنبال میکنم به امید روزهایی که آرزوشو دارم ، خدایا خودت به هممون کمک کن و روزیمونو برسون حتما برا شما هم دعا میکنم ایشالا شما هم هر گرفتاری دارین حل بشه مرسی از صحبت های گرمتون❤️
در ادامه به هر کدوم که البته در یک اتاق کنار هم روی کاناپه راحتی نشسته بودن جدا جدا فیلمی از چیزی که می ترسن مثلا مار دیگری پروانه دیگری حیوان دیگه رو نشون داد...خب بعد ازشون پرسید از یک تا ده اضطرابت رو بگو ...مرحله ی بعدی که هر کدوم اتاق مجزا برای خوابیدن داشتن هنگام خوتب دیدن ای وای که عکس اون چیزی که می ترسیدن رو دیوار زده شدخ
خب تصور کن طرف از مار می ترسه و دقیقا کنار تختش زده شده شاید در نگاه اول غیر اصولی باشه اما مزشک با دوربین زیر نظرشون داشت و با خبر بودن ...اون شب یا نخوابیدن یا افتضاح خوابیدن