من یه چند وقته خوابم نمیبره اگه تاپیک قبلی رو بخونین میفهمین واسه چیه یه هفته حالم خوب بود دوباره امشب خوابم نمیبره و فردا کار دارم و جدی باید سرحال باشم و الان خیلی استرس دارم شدید😭 میشه بگین چی کار کنم؟
آره قبول کردنش برام سخته میترسم از دردش از اینکه آدم درستی بودم یا نه بعدش چی میشه واقعا خودمم به او ...
بیشتر از این جنبه نگاش کن که قراره یه سفر ماجراجویی و کشفیات باشه به همراه کنجکاوی!!! بطبع ما قبل به دنیا اومدنمون به این جهان حتما استرس داشتیم ولی حالا که توش هستیم داریم همه چیو درک میکنیم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خیلی یه مدت اتفاق پشت سر همی مثل مرگ برخی از افراد فامیل آشنا به وجود اومد و از اون موقع د ...
خب خدارو شکر علت پیدا شد و عمیق تر از این نبود.باید مشاوره بشید.من پزشک نیستم و هیچ دانش کامل و به روزی ندارم.اما ایکاش برنامه ای که دیدم به خاطرم بیاد و درمان اون پزشک بی نهایت جالب بود.
بیشتر از این جنبه نگاش کن که قراره یه سفر ماجراجویی و کشفیات باشه به همراه کنجکاوی!!! بطبع ما قبل به ...
آره خیلی اینطوری قشنگه واقعا دیدم باید عوض کنم من دیدم اینطوریه که پایان و خداحافظی و این دنیا رو خیلی جدی گرفتم باید زندگیمو بکنم واقعا الان مثل این آدمایی هستم که کاری نمیکنن و منتظرن مرگشون فرا برسه
به هیچ عنوان دارو رو خودسرانه قطع نکنید تنها به دکترت بگو بهم نساخت به طور نثال طپش قلب،بدن درد یا بی خوابی شدید گرفتم و اون دکتر اگر حاذق باشه عوض می کنه و در نهایت اگر دکترت خوب نیست می تونی عوضش کنید.البته رژیم غذایی کربوهیدرات کم در صبحانه و پروتئین کافی در وعده ی صبحانه خیلی برای حال بد خوبه...کربوهیدرات کم چون میزان هیجان کنترل بشه.
به هیچ عنوان دارو رو خودسرانه قطع نکنید تنها به دکترت بگو بهم نساخت به طور نثال طپش قلب،بدن درد یا ب ...
یه چند شب با دوز پایین خوردم برا همین گفتم اگه قطعش کنم شاید مشکلی نداشته باشه بیشتر دلم میخواد با حرف زدن این مشکلو حل کنم کلا بیشتر این قرصا بهم نمیسازه و بعدش ممکنه وابستگی بیاره
تو این مدت به خاطر همین استرسم نتوستم کارامو درست انجام بدم تمرکز نداشتم بیشتر روزا گریه میکردم و چند ماهه سر همین موضوع دیگه پریودم نمیشم . چقدر خوبه آدم میاد اینجا صحبت میکنه واقعا حالم بهتر شد ممنون ❤️
بله خیلی زیاد به نظرتون الان باید چی کارکنم بهتر بشم واقعا خیلی حس بدیه و کسیم درکت نمیکنه که چی میگ ...
خانواده یا دوست و حتی پارتنر نمی تونن کمک کنند چرا؟چون اون ها قادر به درک ترس شدید شما نیستن و در نهایت شما ناراحت می شید از اون ها اما مشکل از دیگران نیست مشکل اصلی در ذهن شماست عزیزم که با مشاوره درمانی یا همون تراپی قابل درمانه.پس گام اول انتظارت رو از افراد پایین بیار و احساس بی ارزش بودن در کنارشون نداشته باش بلکه درمان تو در دست یک پزشک مطلع و خود توست البته همراهی و گاها دلداری دیگران خیلی موثره اما با اجبار اون ها با حالت تدافعی مثلا می گن ما که درکت می کنیم اما تو ترسویی یا خسته شدیم یا خودمون گرفتاریم و شنیدن این جملات شما رو شکننده تر می کنه برای همین می گم سخته ولی انتظارت رو پایین بیار نه یکدفعه بلکه آرام ...ارتباطتت رو خراب نکن یا خنثی نشو نه فقط تو هم درکشون کن و تلاش کن ذهنت رو درمان کنی.
بله ممنون حالا برا مشاوره باید یکی رو پیدا کنم باهاش صحبت کنم از این حالت بیرون بیام
آره عزیزم...حتی اگر حضوری نشد می تونی تلفنی یا با تماس تصویری ارتباط بگیری.حل میشه...درست میشه.خودتو ریلکس کن چند وقت کمدی ببین رژیم غذایی خودتو آروم بهتر کن ...ورزش کن...زمان حمام رو تعدیل کن یعنی زیاد نمون و زیر آب سر و بدنت رو ماساژ بده.