2777
2789
عنوان

نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم

1875 بازدید | 62 پست

سلام 

من آقام 

گاهی آدم نیاز داره به صورت ناشناس مشکلشو به یکی بگه اینجا فقط به این درد میخوره 

۲۷ سالمه خانومم ۲۳ سال 

بصورت سنتی به هم معرفی شدیم از طریق مادرامون 

من اول عکسشو دیدم حجابشو نپسندیدم 

توی اولین مکالمه تلفنیمون با هم توی دقیقه اول گفتم من خانومی میخام که حجاب داشته باشه اگه نمیتونین همین الان ادامه ندیم گفت من هرجور شوهرم بخاد حجاب میکنم و ادامه اشنایی رو رفتیم 

خیلی سر و کله زدم که یکم پوشیده تر باشه ولی هربار بحث داشتیم انگار دلش راضی نبود 

منم اینو فهمیدم که نمیتونه عوض بشه و تصمیم گرفتم تمومش کنم 

که یهو مامان بابام رفتن خواستگاریش زنگ زدن منم رفتم 

اون بیچاره ها از همه جا بیخبر 

توی خواستگاری خیلی طاقچه بالا گذاشتن مهریه بالا و شرط های عجیب غریب 

خانواده من واقعا نمیدونم چرا هممون طلسم شدیم و پذیرفتیم 

بعدش محرم شدیم 

توی دوران نامزدی فهمیدم خیلی دروغا بهم گفته 

مثلا یه ازدواج قبلی داشته که شناسنامشو عوض کرده به من گفته بود یه آشنایی چند روزه بوده 

مثلا گفت پشت کنکوریه ولی تا هشتم بیشتر درس نخونده بود و واس خاطر ازدواجش توی ۱۷ سالگی ترک تحصیل کرده و بعدشم میرفته سرکار 

گفته بود خونه مال خودشونه ولی معلوم شد مستاجرن و وضع مالیشون خیلی خوب نیس 

گفته بود سفر مجردی نرفته تا حالا ولی رفته بود 

گفته بود محجبه میشه ولی هرروز بحث و جدل داشتیم 

خواستم تمومش کنم یعنی تمومش کردم 

خودش التماس و گریه و قسم 

مادر و خواهر منم گفتن اجازه بده شاید خدا میخاد به وسیله تو این دخترو برگردونه به راه خودش 

خلاصه سر مهریه مادرخانومم اشک منو دراورد میگفت من لای پر قو بزرگش کردم مگه بیوه میبری که ۱۴ تا مهر میکنی و طاقچه بالاهای عجیب غریب !

نمیدونم چرا باز با همون فرمون عقد کردیم

حالا توی دوراندعقدیم بهش میگم مدرستو تموم کن حداقل دیپلم بگیر زشته توی خانواده ما همه حداقل لیسانسو دارن 

میگم این وظیفه باباته خرج تحصیلتو میداد نه اینکه بزارتت سرکار

هرروز میگه دندونم درد میکنه میگم خب هزینه دندونات رو حداقل بابات باید میداد نه اینکه توی این سالهای مجردیت صبر کردید تا شوهر کردی درمان کنی

خلاصه بهم میگه دوستت دارم ولی اصلا باورم نمیشه! 

زندگی برام یه حالت روتین و تکلیفی گرفته! 

اصلا اون چیزی که میخاستم نیست! 

جرات تموم کردنشم ندارم نمیدونم چرا! با اینکه واسم مبرهنه این آدم زندگی من نیست!

طرفداران ازدواج سنتی تشریف بیارید لطفا 🤌

اگه این اقا با این خانم یکسال یا دوسال توی مرحله اشنایی میبود با هم گردش و تفریح میرفتن میشناختتش . با هم میرفتن مشاوره قبل ازدواج دروغای خانم معلوم میشد . 

اگه اکیپی میگشتن یکی دو نفر به این اقا میگفت این خانم فلانیه ها میدونستی ؟ وقتی زرتی عقد میکنن همین میشه دیگه .

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ادمی هستی تو😐 شوهرشی میمیری ببریش دندون پزشکی؟؟ فکر کردی سال‌ها درد کشیدت و منتظر شوهر بوده تا بره دکتر؟ بنظرم این لطف در حق اون خانوم بکن و تمومش بکن چون کسی که حاضر نیست حق انتخاب پوششت بده بهت و حتی یه دکتر ببرتت ادم زندگی نیس

وا چه ادمی هستی تو😐 شوهرشی میمیری ببریش دندون پزشکی؟؟ فکر کردی سال‌ها درد کشیدت و منتظر شوهر بوده ت ...

عزیزم بخاطر دندون زورش نمیاد ‌.

بخاطر اون همه دروغ و فریب زورش میاد 

طرفداران ازدواج سنتی تشریف بیارید لطفا 🤌 اگه این اقا با این خانم یکسال یا دوسال توی مرحله اشنایی م ...

من طرفدارشم ولی اصلا این چیزی ک شما گفتید درست نیست طرف باید خودش چشاشو باز کنه ایشونم مردد بودن و شناخت نسبی داشتن و خودشونو گول زدن

من طرفدارشم ولی اصلا این چیزی ک شما گفتید درست نیست طرف باید خودش چشاشو باز کنه ایشونم مردد بودن و ش ...

چیزی ک گفتم کاملا هم درسته .

اگه اشنایی قبل ازدواج کاملا صورت بگیره و با طرف در ارتباط باشی اون موقع دروغاش و اخلاقیاتش و سبک زندگیش معلوم میشه .

@مینای_بهاری     عزیزم اگه وقت داشتی ایشونو راهنمایی کن چون من مذهبی نیستم نتونستن درکشو ...

عزیزم مگه مذهبی ها مشاور خانواده هستند؟

ایشون نیاز به مشاور دارند، تو موضوعی که تخصصش رو ندارم نظری نمیدم. 

ان شاالله از فردا دوستانی که با روش دوستی ازدواج کردند و به مشکل برخوردند تاپیک زدند رو شما رو تگ میکنم. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

وا چه ادمی هستی تو😐 شوهرشی میمیری ببریش دندون پزشکی؟؟ فکر کردی سال‌ها درد کشیدت و منتظر شوهر بوده ت ...

یکی از دردای من اینه! خانواده ای که طلب ۵۰۰ تا مهریه و عروسی ترکیه و چند مثقال طلا و فلا فلان میکنن! حتی توی این سالها دندون های دخترشونو درست نکردن! خرج درس و دانشگاهشو نداشتن بدن؟ مهریه ارزش خانوما نیست درست! ولی ارزش یه دختر آیا به کمالاتش نیست؟ این دختر چی داشت که خانوادش اینقد منو تحقیر کردن و زجر دادن؟ تازه خود خانومم میگه هر بار توی مجردی که لباس میخاستم خانوادم بهم میگفتن برو کار کن خودت بخر! والا منم خواهر دارم تا قبل ازدواج نمیدونست پول چجوری در میارن! از شیر مرغ تا جون آدمیزاد واسش فراهم بود! خرج داشنگاهشو تا پایان دوره لیسانسش اونم داشنگاه آزاد رو پدرم داد! کل جهیزیه رو پدرم داد! مهریه اشم ۱۴ تا بود! درد ایناست که حتی خانواده خانومم واس دخترشون ارزش قائل نبودن به من که رسید یهو اوضاع فرق کرد! من حتی دلم نمیاد این حرفا رو به خانومم بزنم ولی دلم خیلی پره!

طرفداران ازدواج سنتی تشریف بیارید لطفا 🤌 اگه این اقا با این خانم یکسال یا دوسال توی مرحله اشنایی م ...

چه ربطی داره.منم 12 ساله که ازدواج سنتی داشتم من تازه پای سفره عقد شماره همسرمو گرفتم.خود این آقا داره میگه غز اول مواردی رو دیده که بهم نمیان!خب چرا بازم ادامه داده؟

یکی از دردای من اینه! خانواده ای که طلب ۵۰۰ تا مهریه و عروسی ترکیه و چند مثقال طلا و فلا فلان میکنن! ...

شما رفتید پیش مشاور؟چون این مسائل اصلا چیزی نیست که بتونید اینجا جواب بگیرید و بحث زندگیتونه باید برید پیش یک مشاور خوب و کاربلد و معتقد. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀