2777
2789
عنوان

نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 62 پست
طرفداران ازدواج سنتی تشریف بیارید لطفا 🤌 اگه این اقا با این خانم یکسال یا دوسال توی مرحله اشنایی م ...

چه ربطی داره تو روش سنتی هم باید یه مدت وقت بذارن برا اشنایی که اینا نذاشتن و زود عقد کردن که غلطه

اتفاقا گاهی تو دوستی انقد دروغ میشع گفت و طرفو وابسته کرد و بعد عقد خود واقعیشونو  رو میکنن

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ادمی هستی تو😐 شوهرشی میمیری ببریش دندون پزشکی؟؟ فکر کردی سال‌ها درد کشیدت و منتظر شوهر بوده ت ...

حق انتخاب پوشش رو هم من همون دقیقه اول مکالمه زندگیم بهشون گفتم و ایشون انتخاب کرد پوشش داشته باشه! شما وقتی یه شرایطی رو قبول میکنی و میای دیگه نمیتونی بزنی زیرش! همون اول میتونی قبول نکنی و نیای توی زندگی یکی دیگه! نه با قول و دروغ هم خودتو بدبخت کنی هم اونو!

یکی از دردای من اینه! خانواده ای که طلب ۵۰۰ تا مهریه و عروسی ترکیه و چند مثقال طلا و فلا فلان میکنن! ...

خدایی حق باشماست ، واقعا انتظار بیجااا دارن ، طرف نداشته بده بچش بره مدرسه حالا ۵۰۰ تا سکه میخاد و عروسی ترکیه😐😐😐 والا نمیدونم چی بگم ، اصلا نمیشه چیزی گف 

اخه کلی هم بهت دوروغ گفته ک مطمعن باش کلی دیگ هم گفته و تو خیر نداری

بهتره بری مشاور

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

حق انتخاب پوشش رو هم من همون دقیقه اول مکالمه زندگیم بهشون گفتم و ایشون انتخاب کرد پوشش داشته باشه! ...

کاملا حق باتوعع به حرفای اینجا گوش نده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

عزیزم مگه مذهبی ها مشاور خانواده هستند؟ ایشون نیاز به مشاور دارند، تو موضوعی که تخصصش رو ندارم نظری ...

بله مشاور هستند . در زمینه ی کسانیکه با مذهب میرند جلو ‌

چون محور این مدل زندگی اصلا بسیط نیست ‌ و میشه با کلی گرایی بهش نگاه کرد .

نیازی به تگ کردن شما نیست خودم مشکلاتی که دوستان در ازدواجای مدرن بهشون برخورد میکنن رو میخونم و نکات و اشتباهات دوران دوستی رو یادداشت میکنم تا درنظر بگیرم . چون انواع مدل های دوستی وجود داره و هزار مدل اشتباه . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

اگه واقعا نمیتونی قبول کنی دروغاشو و عذابت میده تموم کنی بهتره .چون بعدها ازدواجم کنی زیر ی سقف هم برین اگر ا

از الان نتونی قبول کنی دیگه نمیتونی هیچوقت .

و اگه واقعا دوسش داری و بهش حسی داری و میتونی بپذیرید با این همه چیزای ک گفتی پس دیگه بیخیال شو تموم کن این حرفارو و ادامه بده.

چه ربطی داره تو روش سنتی هم باید یه مدت وقت بذارن برا اشنایی که اینا نذاشتن و زود عقد کردن که غلطه ...

تو دوستی، چون فضا خیلی احساساتیه دو طرف نمیتونن منطقی فکر کنن، تو همین سایت در طول این سالها چقدر دیدم کسانی رو که با دوستی ازدواج کردند و به مشکل جدی برخوردند

بالاخره راهی که خدا تاییدش نکرده نمیتونه خیر باشه، خدا هم به خاطر خودمون گفته و به نفع خودمون

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

در خواستگاری و نامزدی مخصوصا جلسات خواستگاری بعد اینکه فهمیدید شخص از خط قرمز شما عبور کرده دیگه به هیچ چیز نباید فکر کرد باید جدا شد

برای شما هم فکر نمی‌کنم چیزی درست بشه باید جدا شید مگر اینکه بخواید با مشاوره حل کنید

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱