2777
2789

سلام من پس فردا وقت مشاوره دارم ولی توی گوگل زده دکترای عمومی و نخبه 

پیج اینستاشم کلی نمونه کار وراهنمایی داره

جراحی رو هم توی کلینیک جنت آباد انجام میده

خیلی نگرانم چجوری اعتماد کنم آخه تخصصش هم جراحی زیبایی نیس کسی رفته پیش ایشون برای عمل ؟یاهمچین تجربه ای داره؟

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

دکتری برو ک جراح زیبایی و متخصص حلق و بینی باشه

شما تجربه ی مشابه دارین؟

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ جراح عمومی میتونه عمل بینی کنه؟ یکی از گزینه های من ثابت مهر هست نمونه کارهاشو ببین

بله من از مشاورش پرسیدم میگه زیبایی انجام میده 

اسم کوچیکشو میگی

گرون شاید بگیرن پیش فوق تخصص جراح گوش و حلق  وبینی اینها جراح پلاستیک هستن ن عمومی

همین موسی یوسفی رو میگین جراح پلاستیکه‌؟

یعنی جراح پلاستیک برای بینی قابل اعتماده؟

فوق تخصص باید داشته باشه اینها جراح پلاستیک هستن  دکتر شما عمومی گوش حلق هستن

همون منم میگم بیشتر تجربیه کاراش

اره دکترم اینجوری بود الان مشکل تنفسی ندارم 

منظورتون متخصص بود دکترتون؟