2777
2789

دوسال پیش رفتم میکروبلید کنم ابروهامو فقط تاج ابرو رو با آرایشگره خیلی رودر وایسی داشتم اون میگف سایه بزن من میگفتم نه میکرو بهتره اقا این هعی اصرار کرد بعدش گفتم میکرو بعدش وقتی کارش تموم شد خودم رو تو آینه دیدم نشستم از غصه موندم چکار کنم بس ک زشت شده بود لعنتی سایه ابرو زده بود🥲دیگه هیچ یه ابرو نامتقارن زشت یه ماه گریه میکردم بس که ابروهای خودم دوس داشم فقط خواستم تاج ابرو رو درست کنم زدم کلش خراب کردم الان رفتم ریمو کردم شما تجربه دارین پیش متخصص رفتم هنوز زخما نریخته

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید رنگ ابروتون رفته یا نه زخم نشده؟

سلام عزیزم من پیامت الان دیدم اره ابروهام کاملا پاک شد خدا خیرش بده اونم فقط با یک جلسه

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱