2777
2789
عنوان

دیگه ازدست خودم خسته شدم

107 بازدید | 16 پست

جدیدا زود عصبی میشم 

بچم خیلی ارومه ولی تایکاری میکنه عصبی میشم دعواش میکنم اصلا دلم نمیخواد دعواش کنم تاثیرمنفی روش بزارم 

من خودم کلا ادم عصبی نیستم

ولی شوهرم ی شهر دیگه سرکاره

دخترداییش دانشجو اومده خونمون چندماهه خیلی بی نظم

دیگه کشش ندارم

انگارمریض شدم

توروخدا ی راه حل بدین خیلی واسم مهم ک رفتاردرست با بچم داشته باشم

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باش

دیگه نمیتونم ازبس هیچی نگفتم تواین زندگی وتحمل کردم مشکلات رو مشکل قلبی پیداکرده بودم جدیدا خیلی بیشترشده

همش یاگریه میکنم یا عصبیم

هرچیم میگم این دختربگید بره همش میگن1ماه دیکه تحملش کن

دلمم میسوزه براش😔

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
با همسرت در میون بذار راجب دختر داییش هر شب بابوبنه دم کن بخور

همشون میدونن چطور دختری

ولی همش میگن زشته گناه داره 1ماه دیگه تحملش کن ولی دختره میگه میخوام تاسال دیگه بمونم 

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
همشون میدونن چطور دختری ولی همش میگن زشته گناه داره 1ماه دیگه تحملش کن ولی دختره میگه میخوام تاسال ...

عجب منم همین مشکل رو داشتم کسی که انتخاب رشته میکنه باید مشکل خوابگاه رو هم فکر بکنه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
دلت برای خودت بسوزه برای بچت بسوزه نه یک غریبه . ردش کن بره 

هرچی میگم حریم خصوصی ندارم اصلا انگار هیچکس درکی ازاین موضوع نداره تمام حرفشون اینه ک دایی ادم خوبیه خوب باشه ب منچه

هرچی گفتم ب باباش بگید بیاد ببرتش همه اومدن ک صبرکن بخاطر ما

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
عجب منم همین مشکل رو داشتم کسی که انتخاب رشته میکنه باید مشکل خوابگاه رو هم فکر بکنه

روزی ک باباش زنگ زد ب شوهرم اجازه بگیره گفت 2یا3روز ی امتحان داره بده و برگرده الان 5ماه میگزره 

هرچی هم گریه میکنم خواهش میکنم میگم نمیتونم تحملش کنم انگار کسی نمیبینه 

1هفته رفتم خونه بابام برگشتم دیدم اب اومده روقالی ازتنبلی حاضرنشده جمعش کنه قالی کپک زده بود😢

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
روزی ک باباش زنگ زد ب شوهرم اجازه بگیره گفت 2یا3روز ی امتحان داره بده و برگرده الان 5ماه میگزره  ...

منم مث تو ولی همسرم خودش رفت واسش خوابگاه پیدا کرد 

منم مث تو ولی همسرم خودش رفت واسش خوابگاه پیدا کرد 

شوهرمن ماهی1بار میاد وقتی هم میاد همش بهش زنگ میزنن از سرکار بزور میبینیمش

چندروز پیش اومده بود حال منو  دید ب خانوادش گفت ردش کنید بره گفتن بخاطر ما1ماه دیکه تحملش کنید نرفت مازنگ میزنیم باباش

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
شوهرمن ماهی1بار میاد وقتی هم میاد همش بهش زنگ میزنن از سرکار بزور میبینیمش چندروز پیش اومده بود حال ...

عمرا زنگ بزنن و عمرا بره کسی که این مدت بهش خوش گذشت بازم میمونه

دعوا واسه یه روزه اما این عذابت واسه هرروزه

اگه عقل داشت که نمیموند بهش بشین صحبت کن بگو بین ترم هس دنبال خوابگاه هم باش