2777
2789

من حدود چندماهی ازدواج کردم متاسفانه ناخاسته باردار شدم با همسرم مدتی دوست بودم و تو دوران دوستی برای من بهترین مرد دنیا بود وقتی وارد زندگی شدم فهمیدم دوشخصیتی هست مخصوصا صبحها یه ادم دیگه هست بداخلاق میشه فحش میده حتی گاهی جربحث کنم دست بزنم داره ولی در طول روز باز مهربون خوب میشه من خیلی پشیمونم از ازدواجم نمیدونم باید چه کار کنم از یه طرف این بچه از یه طرف زندگی برام سخت شده چون خودم ادم نرمالی هستم همسرم به شدت درونگرا حوصله هیچ تفریحی نداره بعد از عروسی هیچ جا منو نمیبره خلاصه اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه چون داغونم

متاسفانه یه فوبیا به فوبیاهام واسه ازدواج اضافه شد

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من همسر اولم اینطور بود 

گاهی یه جوری وحشی میشد که در خونرو وا میکردم که تهدیدش کنم همسایه هارو صدا میزنم

وحشتناکه زندگی باهاشون

من شبونه زنگ زدم بابام و داداشم بیان دنبالم که برم طلاق بگیرم ازش

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
متاسفانه یه فوبیا به فوبیاهام واسه ازدواج اضافه شد

عزیزم خیلی دقت کن منم ادم زرنگی بودم ولی متاسفانه گول خوردم حتی مادرشم میدونه پسرش دوشخصیتیه بارها بعد ازدواج گلایه کردم میگه میدونم چی بگم اخه اصلا گردن نمیگیره پسرشو

چجوریه رفتارتون؟

بعضی وقتها خیلی مهربونم بعضی وقتا خیلی غر میزنم یا از همه چی ایراد میگیرم فقط شانس آوردم همسرم ۴۰ یا ۵۰ روز یکبار میاد خونه دیگه سعی میکنم اون ده روز خودمو کنترل کنم.ولی بعضی وقتها نمیشه.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
عزیزم خیلی دقت کن منم ادم زرنگی بودم ولی متاسفانه گول خوردم حتی مادرشم میدونه پسرش دوشخصیتیه بارها ب ...

گلم راضی نمیشه باهات بیاد تراپیست ک مشکلشو حل کنین؟ درک میکنم چقدر میتونه سخت باشه ک دلبسته وجهه خوبش باشین و فردا با وجهه بدش رو ب رو بشین

خیلی سخته واقعا از لحاظ روحی

تواناییشو دارین جدا شین؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
متاسفانه برا منم همینه

میشه بگی برای تو چه جوریه؟ چون دارم دیونه میشم مجرد بودم برا خودم ماشین خوب داشتم با دوستام مدام سفر خارجی و تفریح رستوران میرفتم الان خیلی منزوی شدم چون این ادم حتی نمیره سربازی که کارت پایان خدمت بگیره باورت میشه هرکاریش میکنم گواهینامه رانندگی نمیره بگیره همینجوری پشت ماشین میشینه اونم ماشین من که اوددم انداختم زیرپاش

میشه بگی برای تو چه جوریه؟ چون دارم دیونه میشم مجرد بودم برا خودم ماشین خوب داشتم با دوستام مدام سفر ...

چیکارس؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!