2777
2789
عنوان

می‌خوام بهش پیام بدم ولی...

93 بازدید | 6 پست

من یکی رو دوست دارم می‌خوام بهش پیام بدم 

ولی نمی‌دونم چی بهش بگم 

از کجا شروع کنم ؟

می‌خوام خیلی تاثیر گذار پیام بدم ولی میترسم خراب کنمو 

دیگه نتونم بهش پیام بدم.

بگو سلام

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوریای اینستاشو همیشه ببین 

بعضی وقتام لایکش کن خودس پیام میده

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خوب 

بعد خودش ادامه میده

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)

اگه فک میکنی جوابش مثبته پیام بده وگرنه نه..

اگرم شک داری و نمیدونی سعی کن اول مزه دهنشو بفهمی.

در واقع غیر مستقیم پیش برو و صرفا نخ بده و اصلاا مستقیم نگو به نظرم و ضعف نشون نده و الکی گندش نکن خب؟

حالا کی هس؟فامیل یا غریبه؟

اگه فک میکنی جوابش مثبته پیام بده وگرنه نه.. اگرم شک داری و نمیدونی سعی کن اول مزه دهنشو بفهمی. در ...

غریبه هست ولی منو می‌شناسه 

آخرین بار چند ساله پیش دیدمش 

حقیقتا نمی‌دونم چی بگم