2777
2789

بهم میگه هر جا میخوام برم بهم کاری نداشته باش و انقد بهم نگو اینکارو کن اینکارو کن 

بهش گفتم مگه من زنت نیستم تو مگه بهم نمیگی فلان کارو بکن یا نکن

جدیدا اینطوری شده  احساس میکنم سرد شده 

الانم با یکی از دوستاش ک خوشم نمیاد اصلا ازش بلند شد رفت بیرون 

بهش میگم خوشم نمیاد بیاد خونمون و باهم رفت و آمد داشته باشیم بهم میگه این دوست ۱۰ ساله ی منه هیچوقت نمیتونم ولش کنم

از یه طرفیم میخواد اخلاقمو عوض کنم یکم سردد بشم باهاش اصلا نمیتونم

عزیزم منم اوایل ازدواج اینجوری بودم همش چکش میکردم اونم هیچی نمیگفت و میگفت ب تو چه و فلان  جوری شده بود ک رابطمون داشت خراب میشد مردا از چک شدن و مدام گیر دادن بیزارن 

منم خودمو تغییر دادم دیگه ن پرسیدم کجا میری چکار میکنی با کی میری بعد خودش میاد همچییییی رو تعریف میکنه واسم اینجوری خیلی خوبه 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش سردبشی نیستش مردابدشون میاذهی بهشون امرونهی بشه هی غرغرکنن زناخیلی متنفرن توهی بگی اینکاروکن اینکارونکن انگارکه بچته خب اون حس اقتداری که بایدمردداشته باشه وطالب اون هستش روازدست میده واینجوری میشه که ازت فراری میشه نکن اینکاروخواهرم زنه باسیاست کسیه که نظرشوبگه نه اینکه برگردی بهش بگی بااین دوستت نگرد اون اگه میگه فرق میکنه شخصیت زن بامردمن بدم نمیادوحتی شایدخوشمم میادشوهرم اینجوری میگ ولی مرداخوششون نمیاد

سرد شدن منظورش نیس گیر دادنه ....هی پیگیری ودستور میدی وزوم کردی بهش کلافس از اون بکش بیرون یه کم به خودت فکرکن کاری به کارش نداشته باش تا دلتنگت بشه نگران نباش منحرفش نمیتونن بکنن اون دیگه سن تغییرش گذشته مثل من باش اصلا از صب که میره تا برگرده زنگشم نمیزنم حالا پول لازم بشه میگم پول بزن تمام اصلا نمیگم هیچی البته خودشم رفیق باز نیس صب میره سرکار شب خسته میاد  خونه بیرون رفتنی فقط جنعه هاس که همیشه باما میره تنهایی جایی نمیره گه گاهی شاید مورد کاری باشه بره اصلا بره هم کاریش ندارم چون کاملا میسناسمش

منظورش سردبشی نیستش مردابدشون میاذهی بهشون امرونهی بشه هی غرغرکنن زناخیلی متنفرن توهی بگی اینکاروکن ...

اره درسته این حرفتون

هی میخوام با خودم تمرین کنم ک نکنم اینکارارو ولی نمیتونم نمیدونم چرا

شاید از دوست داشتنه زیاده

هی میخوام رو خودم کار کنم دیگه بهش گیر ندام کاری نداشته باشم بهش نمیتونم

خودتو بزار جای اون ببین رفتاراتو میتونی تحمل کنی والا نه فرار میکردی اونه که داره باهات میسازه هیچکس اینجور رفنارا رو تحمل نمیکنه....ماهیچکدوممون همدیگه رو چک نمیکنیم همونجور خودپون اتوماتیک وارچیزی باشه بهم میگیم ولی دیگی ریز به ریز انتطار از هم نداریم چون واقعا تحمل میخواد 

عزیزم منم اوایل ازدواج اینجوری بودم همش چکش میکردم اونم هیچی نمیگفت و میگفت ب تو چه و فلان  جور ...

دقیقا منم میخوام ک اخلاقم اینطوری بشه ک دیگه گیر ندم بهش ولی نمیدونم چرا نمیتونم اصلا

خودتو بزار جای اون ببین رفتاراتو میتونی تحمل کنی والا نه فرار میکردی اونه که داره باهات میسازه هیچکس ...

اون اصلا اصلا اینطوری نیست بهم گیر نمیده چکم نمیکنه 

ولی مت هستم 

من بابد رو خودم کار کنم خودم و تغییر بدم 

میخوام منم همینطوری بشم ک گیر ندم بهش

انشاءالله که میشه فقط فراموشش کن در طول روز خودتو با ۹یزای دیگه سرگرم کن بچه داری با بچت برو بیرون بگرد اشپزی کن اصلا بهش زنگ نزن در طول روز اومد خونه هیچی نپرس به مرور خودش هم زنگ میزنه چون نگرانت میشه هم اومد خونه همه چی تعریف میکنه

اون اصلا اصلا اینطوری نیست بهم گیر نمیده چکم نمیکنه  ولی مت هستم  من بابد رو خودم کار کن ...

خب دیگه چی میخوای همچین مردایی کم پیدا میشن به اون نگا کن ازش یاد بگیر

....والا هیلی ظلمه رفتار تو رو تحمل کردن ....من یه لحظه خودمو گذاشتم جای شوهرت قلبم مچاله شد خفه شدم

خب دیگه چی میخوای همچین مردایی کم پیدا میشن به اون نگا کن ازش یاد بگیر ....والا هیلی ظلمه رفتار تو ...

الان رفت بیرون هنوز نیومد ب نظرت زنگ بزنم یا نزنم؟

اره درسته این حرفتون هی میخوام با خودم تمرین کنم ک نکنم اینکارارو ولی نمیتونم نمیدونم چرا شاید از ...

اره سعی کن نکنی اینکاروبیخیالش باش شخصیتش شکل گرفته دیگه مادرش تربیتش کرده دیگه الان نمیتونی چیزیوتغییربدی فقط سعی کن براش مادری نکنی بااینکه وقتی یکیوخیلی دوس داری اینجوری میشه ولی سعی کن مادری نکنی براش ومیتونم بپرسم تفاوت سنیتون چندساله؟حدس میزنم تفاوت سنیتون کم باشه وحس کنی ازش بیشترمیفهمی واون رفتاراش بچگانه اس آیااینجوریه؟