چقدر خوشحالم که هم وطنان همشون روزگار خوش دارن ایشالا خدا دست منو خانوادم رو بگیره و روزگار برامون محیا بسازه اول با خواندن تاپیکا ناراحت شدم که من چه دغدقه هایی دارم دیگران چه من حتی شمالم میرم ده سال یکبار شام نمیخوریم نهار نمیخوریم فقط هوای شمال و میخوریم دوروزه میایم این مسافرتمونه،😁😁😁😁مسخرم نکنیدا خوب خدا نخواسته پولدار باشیم چه کنم خوب وسایل خونه همون قدیمی هاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از تاپیکای بقول دوستمون ارزوهای کاربرا تعجب نمیکنم از تعجب خیلیا که براشون خیلی چیزا عجیبه تعجب م ...
اره یجا کار میکردم صاحب کار آخرم حقوقمو نداد خودش ماهی ۳۰۰پسرش ۱۵۰ نامزد پسره همراه از پسره ۱۰۰تومن میگرفت خوب طبیعی مثلاً ماهی بیست تومنی لوازم آرایش براش هیچی نباشه ولی منه گدا احیانا اگه شوهر پولدار کنم که بعیده بیست تومن واقعا دلم نمیاد بدم گدا بازی در میارم