چقدر خوشحالم که هم وطنان همشون روزگار خوش دارن ایشالا خدا دست منو خانوادم رو بگیره و روزگار برامون محیا بسازه اول با خواندن تاپیکا ناراحت شدم که من چه دغدقه هایی دارم دیگران چه من حتی شمالم میرم ده سال یکبار شام نمیخوریم نهار نمیخوریم فقط هوای شمال و میخوریم دوروزه میایم این مسافرتمونه،😁😁😁😁مسخرم نکنیدا خوب خدا نخواسته پولدار باشیم چه کنم خوب وسایل خونه همون قدیمی هاس
عزیزم الان همه مردم وضعیت والیشون خوب نیست من خودم بالای هفت سال مسافرت نرفتم ، احتمالا امسال ...
ما هم امسال عید پول لباس نداریم اجیلم که تخمه بخریم فقط مانتوهای پارسالم کهنه شد ریختم رفت الان میگم کاش نمینداختم بره ولی خوب خدا بزرگه دیگه منیکه اینقد مینالما فقیر نبودیم یکی کل داراییمونو بالا کشید از اقوام سختیش اینجاس
منم جنوبم ،خانوادم خداروشکر دارن ،اما با اختلاف فقیر ترین فرد فامیلم شوهرم درآمدش کمه خونه نداریم ما ...
خدا رو شکر منطقه خوبی هستی ما که منطقمون داغونه داغونه 😂😂😂😂ولی اینکه تو فامیل فقیر باشی خیلی سخته ولی روحیتو حفظ کن منم دختر خاله هام دختر عموهام همه میان پز پز
من از تاپیکای بقول دوستمون ارزوهای کاربرا تعجب نمیکنم از تعجب خیلیا که براشون خیلی چیزا عجیبه تعجب میکنم. منم مرفه بی درد نیستم ولی اینکه ینفر برا مثلا چهارقلم لوازم ارایش ۲۰ تومن بده تعجب نمیکنم چون هستن همچین ادمایی هرچند کم
فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
بخدا رفته بودم یه دونه اسکاچ بخرم بعد خانومه آمده میگه از این اسکاچ تبلیغات داری دونه ای ۲۵۰پول اسکا ...
آره بابا حالا با همون زنه صمیمی بشی یه جور چس ناله راه میندازه همچین دلت میسوزه تا پیرهنت رو در نیاری بهش ندی دلت آروم نمی گیره .بیشتر مردم وضعشون خوبه .من که هر کی رو می بینم یه سره در حال خرید لباس و لوازم آرایش و لیزر و بوتاکس و لوازم دکوری خونست صبح تا شب هم میگن نداریم
عزیزم باطن زندگیتو با ظاهر دروغین اینا مقایسه نکن نمونه اش تاپیک پر بازدید دیشب
نه مقایسه نمیکنم حکمت خداست از این خوشحال شدم که کسی درد خجالت توی مغازرو نمیکشه از این خوشحالم که هم وطنام لذت سفر خارجی دارن حداقل ما که خیری ندیدم اونا ببنن