2777
2789
عنوان

فقیر آرین آدم سایت با اختلاف من

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 52 پست
بخدا رفته بودم یه دونه اسکاچ بخرم بعد خانومه آمده میگه از این اسکاچ تبلیغات داری دونه ای ۲۵۰پول اسکا ...

من دوتا کاموا از این پرز بلندا میخرم ۴۰ تومن ۱۰ تا اسکاچ میبافم خیلی هم خوبه 😁😁 ومنی که تو شمال زندگی میکنم بفرمایید عزیزجان 

عزیزم الان همه مردم وضعیت والیشون خوب نیست من خودم بالای هفت سال مسافرت نرفتم  ، احتمالا امسال ...

ما هم امسال عید پول لباس نداریم اجیلم که تخمه بخریم فقط مانتوهای پارسالم کهنه شد ریختم رفت الان میگم کاش نمینداختم بره ولی خوب خدا بزرگه دیگه منیکه اینقد مینالما فقیر نبودیم یکی کل داراییمونو بالا کشید از اقوام سختیش اینجاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی شام و نهار نمیخورین فتوسنتز میکنین؟

یه مدت نخوری عادت می‌کنی خدا رو شکر بابت همون یه وعدش خدا بزرگه🤗🤗ایشالا درست میشه من بیشتر خوشحال شدم که کسی سختی های منو نکشیده

منم جنوبم ،خانوادم خداروشکر دارن ،اما با اختلاف فقیر ترین فرد فامیلم شوهرم درآمدش کمه خونه نداریم ما ...

خدا رو شکر منطقه خوبی هستی ما که منطقمون داغونه داغونه 😂😂😂😂ولی اینکه تو فامیل فقیر باشی خیلی سخته ولی روحیتو حفظ کن منم دختر خاله هام دختر عموهام همه میان پز پز 

من از تاپیکای بقول دوستمون ارزوهای کاربرا تعجب نمیکنم از تعجب خیلیا که براشون خیلی چیزا عجیبه تعجب میکنم. منم مرفه بی درد نیستم ولی اینکه ینفر برا مثلا چهارقلم لوازم ارایش ۲۰ تومن بده تعجب نمیکنم چون هستن همچین ادمایی هرچند کم

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
بخدا رفته بودم یه دونه اسکاچ بخرم بعد خانومه آمده میگه از این اسکاچ تبلیغات داری دونه ای ۲۵۰پول اسکا ...

آره بابا حالا با همون زنه صمیمی بشی یه جور چس ناله راه میندازه همچین دلت میسوزه تا پیرهنت رو در نیاری بهش ندی دلت آروم نمی گیره .بیشتر مردم وضعشون خوبه .من که هر کی رو می بینم یه سره در حال خرید لباس و لوازم آرایش و لیزر و بوتاکس و لوازم دکوری خونست صبح تا شب هم میگن نداریم

عزیزم باطن زندگیتو با ظاهر دروغین اینا مقایسه نکن  نمونه اش تاپیک پر بازدید دیشب

نه مقایسه نمیکنم حکمت خداست از این خوشحال شدم که کسی درد خجالت توی مغازرو نمی‌کشه از این خوشحالم که هم وطنام لذت سفر خارجی دارن حداقل ما که خیری ندیدم اونا ببنن

از اینکه نیومدی ناله کنی خیلی خوشم اومد حقیقتش و حس منفی نگرفتم از تاپیک🙂 و امیدورام روزی خیلی ثرو ...

ممنونم عزیز دلم اما اگه لیاقتشو دارم و میتونم به موجودات زنده به انسانها کمک کنم بهم بده اگه نه پرومیشم نده من نمیتونم تحمل کنم آدم بد جنسی بشم