2777
2789
عنوان

یه سوال از مادرایی که پسر دوستن

1212 بازدید | 75 پست

لطف کنین روراست باشید بهرحال علایق دست خود فرد نیست و شما اختیار این رو دارین که پسر رو بیشتر از دختر دوست داشته باشین 

سوالی که برای من پیش میاد اینکه چی باعث میشه اینقدر پسر رو مایه خیر و برکت میدونین در حالی که دختر هم به همون اندازه خیر و برکت داره 

امروز تو یه جمعی نشسته بودم، یکی از اشنایون باردار هستن، من گفتم که احساس میکنم بچشون دختره، یه خانم برگشت گفت این شادی و سرورشون مال پسر دار شدنه 

واقعا با این حرفا حالم بهم میرزه چون مادرم همیشه دوست داشت که من پسر باشم و من یه مدت خیلی درگیر این موضوع بودم و الان با حرفی که پیش اومد واقعا بازم حالم بد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برعکس هم هست و در سایت زیاد هم هست که دختر دوست که هیچ بلکه دختر پرستن اونا چه دلیلی دارن؟

ببین این افراد من حس میکنم فقط برای اینه که بگن دختر دار شدن هم به اندازه پسر دار شدن خوب هست 

چون من بار ها با وجود اینکه اگه روزی بچه دار شدم به دختر و پسر بودنش اهمیت نمیدم، هر بار که تاپیک زده شده گفتم میخوام بچم دختر باشه

زنداییم عاشق دخترشه 

یه مادربزرک دارم عاشق نوه هایی که پسرن زیاد ازمن خوشش نمیاد بروز نمیده ولی میفهمم که داداشمو خیلییی بیشتراز من دوست داره

مامان خودمم درکم میکنه خوبه

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
مایه ی خیر و برکت نمیدونم ،با پسرا بیشتر رابطه میگیرم ،از لوس بازی دخترا واقعا عصبی میشم

پس چرا ویژگی خودتون اینجوریه اخه چندجا دیدم گفتین من لوسم همه بهم میگن 😅

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

مایه ی خیر و برکت نمیدونم ،با پسرا بیشتر رابطه میگیرم ،از لوس بازی دخترا واقعا عصبی میشم

خودمم از بچه لوس بدم میاد 

بعد همیشه در نظر گرفتم دخترم رو تحت هیچ شرایطی لوس بار نیارم😅

ببین این افراد من حس میکنم فقط برای اینه که بگن دختر دار شدن هم به اندازه پسر دار شدن خوب هست  ...

نه ببین

سلیقه سلیقست چرا نداره

اما خیلی دختردارا فکر میکنن چون اون زمان فلان مردم دختر رو زنده به گور میکردن حالا باید اینا انتقام بگیرن و پسر رو زنده به گور کنن

و واقعا انتظار دارن تمااام دنیا فدای دخترشون بشه ولی پسر رو هیچ ارزشی براش قائل نیستن

برادر خود من میگفت دوست داشته خواهر داشته باشه بچشم دختر باشه

میخوام بگن انقدر که بعضی زنا از پسر بدشون میاد مردا از دختر بدشون نمیاد

هر چی آدم درست حسابی دیدم یا فرقی بین بچه هایش نمیزاشت یا دختر دوست بود  این موضوع رابطه مس ...

یعنی کلا این موضوع مدت ها بود که برام مطرح نشده بود چون قبلنا خیلی زیادی این موضوع من رو تحت تأثیر قرار میداد کلا امروز این حرفه خانومه رو شنیدم، کلا بهم ریختم

یه بار اسباب کشیمون بود با اینکه من از داداشم کوچیک تر بودم مادربزرگم داداشمو برد خونشون یه عالنه بهش رسید هر چی اون روز بهش گعتم متم باهاتون بیام مادر بزرگم نبردم

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
هر چی آدم درست حسابی دیدم یا فرقی بین بچه هایش نمیزاشت یا دختر دوست بود  این موضوع رابطه مس ...

وااا چون ادم حسابی بوده دختر دوست بوده؟

مگه هر کی پسر دوست ادم غیر حسابی؟

پس چرا ویژگی خودتون اینجوریه اخه چندجا دیدم گفتین من لوسم همه بهم میگن 😅

آره من لوسم واقعا،شاید خیلی ها هم نمی‌توانند من رو تحمل کنند ،داییم همیشه می‌گفت تو چقدر لوسی