2777
2789

اعصابم خورده چقدرم گریه کردم بعدش 

..

قضیه از این قراره ی معلم بیسواد شیمی داریم که واقعا خیلی سعی کردم باهاش ارتباط بگیرم نشد بعد ما کنکوری هستیم مشاورم گفت سر کلاسش برو بیرون یا کتاب دیگ ای رو بخون

از اونجایی ک کلاسش همیشه شلوغه نشستم داشتم پفک میخوردم 

بهم گفت ببندش منم ساکت شدم ولی هی بچه ها میگفتن من میخوام من میخوام داد زد گفت ک از اولشم نباید اجازه میدادم بیای سر کلاس ( جلسه قبلش بهم گفت برو بچه ها رو صدا کن جشن داشتیم بعد رفتم دیگ برنگشتم .. رفتم ریاضی استادمو زدم بعدش صدام زد چرا برنگشتی گفتم پیش بچه ها بودم)

حالا بهم گفت چرا با لحن تمسخر بهم گفتی 

از طرفی سرکلاس زدم بیرون مستقیم رفتم دفتر به مدیر گفتم خانم من آزمون دارم میخوام برم تستامو بزنم با اجازتون و اینا 

امروز بهم گفت جوری اومدی گفتی انگار چیزی نبود انگار ن انگار بی احترامی کردی به دبیر .

کلی حرف زد بعد گفت مثلا میخوای پزشک بشی یا مهندس شما ک هیچی نمیشینید

بهش گفتم مهم اینه که دارم تلاشمو میکنم شرمنده خودم نباشم 

بعدشم اگه دانش اموزاتون تا الان چیزی نشدن بخاطر شماس ک درکی از موقعیت دانش آموز ندارین 

اونم گفت که تو آزمون داشتی ک داشتی مدرسه جای این چیزاس 

گفتم من بخاطر شیمی نمیام چون از تدریس ایشون چیزی متوجه نمیشم و فقط وقت تلف کردنه 

کلی حرف زدیم و داد زدیم 

بعد دبیر انگار فقط عقده اینو داشت چرا اجازه نگرفتی پفک بخوری حالا اینا بکنار

وقتی اینو گفت هنگ کردم 

میخواستم بهش بگم اگه عقده اجازه رو داشتی بهم میگفتی اجازه میگرفتم

ولی گفتم اوکی حق با شماست در این رابطه ولی در باقی ماجرا چیزی ک‌من میگم درسته

مدیر بهم گفت غلط کردی مگه کی هستی 

گفتم دانش آموز این مدرسه و حقی هم دارم 

گفت پروندتو میدم بریا 

گفتم خراب بشه این مدرسه ای ک شما مدیر و معاونشین 

خیلی سعی داشتم جلو گریه کردنم رو بگیرم

بعد گفت دو نمره از انضباطش رو کم کن

ک کم کرد 

بعد بهم گفت چرا جلو دبیر گفتی بلد نیست درس بده و وقت تلف کردنه... بهش گفتم شما کاری کردین حرفی رو بزنم ک نباید 

بهم گفت صداتو بیار پایین🤣

در آخر این معاون چاپلوس اومد گفت تیارا عزیزم تو دختر عاقلی بودی تو اخلاق تورو الگو میذاشتیم چرا اینجوری شدی میدونم فشار درس روتونه  و از این چرت و پرتا 

خیلی اشغاله متنفرم ازش.

در آخر از دفتر زدم بیرون و کلی گریه کردم 

زنیکه اشغال عقده ای 

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

چقدر طولانی شد با اینکه خلاصه بود

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

حالا اون بیسواد 

ولی باید شان معلم‌رو حفظ کرد

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون بیسواد  ولی باید شان معلم‌رو حفظ کرد

مگه چیکار کردم فقط ی پفک بود ک بهش گفتم اوکی حق با شمذس

ببخشید عزیزم ولی شما خیلی خیلی بی ادبی کردی

قبل از دانش اخلاق را بیاموزیم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بدم ریدی آدم با کسی که نی دونتیجه ای جز دردسر نداره وارد بحث نی شه

اره اعصابم از خودم بدتر خورد شده 

یخورده سیاست به عمل نمیدم

همه ازش بد میگن ولی جلوش خای.مالی میکنن

اونوقت من رفتم جلوش بهش گفتم تو تدریست بده

اره اعصابم از خودم بدتر خورد شده  یخورده سیاست به عمل نمیدم همه ازش بد میگن ولی جلوش خای.مالی ...

خب دیگه حالا تو شدی بده

الباه که رفتارت اشتباه بوده

عیبی نداره دیکه آخرای ساله تحربه می شه برات

ببخشید عزیزم ولی شما خیلی خیلی بی ادبی کردیقبل از دانش اخلاق را بیاموزیم

مدیرش گفت غلط کردی هر کسی بود مدیر رو کتک میزد

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍