2777
2789
عنوان

کار آنلاین ترجمه

478 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دارم انگلیسیمو تقویت میکنم و در کنارشم چینی  شروع کردم خود آموز یاد بگیرم 

اولا ک‌ب خاطر علاقه شروع کردم ولی جدیدا دیدم ک‌میگن زبان چینی خیلی درآمد داره مثلاً واسه ترجمه مقاله چینی ۲۵ دلار و ۱۴ دلار اینا میدن 

سوالم اینه ک من اگه این دوتا زبانو فول بشم میشه ک ب درآمد برسم ؟ حالا هرکاری باشه ترجمه مقاله،فیلم و سریال، یا هرچیییی 

شما دروبرتون کسی بوده از این چیزا ب درآمد برسه حالا چ کار مجازی چ حضوری 

بله من زمانی که دانشجوی کارشناسی بودم متون فرانسوی و انگلیسی ترجمه میکردم و کمک خرج بودم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بله من زمانی که دانشجوی کارشناسی بودم متون فرانسوی و انگلیسی ترجمه میکردم و کمک خرج بودم

چقد عالی ، من اگه بخوام کار کنم ازکجا و چجوری کار پیدا کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد چینی نمیدونم دوستام زبان چینی میخوندن(دانشگاه) میگفتن بازار کار داره تو دولت... 

ولی انگلیسی خب آره از راه غیررسمی میشه مثلا زیرنویس، ترجمه مقاله ولی بعید بدونم بشه تو خونه ترجمه ی تخصصی یادگرفت واینکه زمان حداقل۲ساله میخواد

درمورد چینی نمیدونم دوستام زبان چینی میخوندن(دانشگاه) میگفتن بازار کار داره تو دولت...  ولی ان ...

اتفاقا من با اپلیکیشن و اینا یاد میگیرم خیلیم خوب آموزش میدن آموزشگاه هفته ای دوسه بار کلاس می‌زاره و همین مطالبی ک من تو یه هفته اینجا مرور کردم رو حدودا دوماه زمان میبرد اونجا 

اتفاقا من با اپلیکیشن و اینا یاد میگیرم خیلیم خوب آموزش میدن آموزشگاه هفته ای دوسه بار کلاس می‌زاره ...

نه نه! 

اشتباه برداشت کردین، من خودمم مخالفم با آموزشگاه رفتن و... چون یوتیوب هست واپ....  دیگه نیازی نیست

ولی منظورم ترجمه تخصصی هست با اینا میشه زبان یادگرفت ولی درحد همون ارتباط وخوندن مقاله وکتاب انگلیسی و... 

ولی احتمالا شما میخواید زودتر از اینا از زبان درآمد داشته باشید

که خب ترجمه خوب نیاز به زمان نسبا طولانی داره برای  سلف استادی زبان.

چقد عالی ، من اگه بخوام کار کنم ازکجا و چجوری کار پیدا کنم 

عزیز دلم من آگهی و تراکت رو برد دانشگاهمون چسبونده بودم... حتی الانم که ارشد میخونم بچه ها بازم برای کار ترجمه میان سراغم اما خدا رو شکر دیگه نیازی ندارم چون شاغلم و قبول نمیکنم

از طریق کافینت ها هم میتونید پروژه بگیرید گرچه توصیه نمیکنم چون کافینت درصد میده بهتون مثلاً ۶۰ در صد حتی گاهی بیش از ۶۰ درصد درآمد حاصله از ترجمه رو برای خودشون برمیدارن و الباقی رو به مترجم میدن که خب عملاً به زحمت و وقت و انرژی ای که پای پروژه میذارید، صرف نمیکنه براتون

اگر شهرهای بزرگ مثل تهران و... هستید میتونید به دارالترجمه ها هم سر بزنید اونا مترجم استخدام میکنند البته به صورت قراردادی و ممکنه اون ها هم پورسانتی کار کنند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
نه نه!  اشتباه برداشت کردین، من خودمم مخالفم با آموزشگاه رفتن و... چون یوتیوب هست واپ.... &nbs ...

اهان اینجوری میگین واسه چینی بله زمان نیازه ولی واسه انگلیسی اوکیم سطح ادوانسو پر کنم اوکیم کنارش برنامه ی زبانشناسم هست از سطح بیسیک تا ادوانس انواع مقاله و رمان و داستانارو داره بنظرم فول میشه آدم 

خیلی ممنونم ❤️❤️

خواهش میکنم موفق باشید

بله بعضی چنل ها مترجم میخان

ولی باید خیلی کاردرست باشی و حتی خودتم چنل ترجمه بزنی

یکی از دوستام کارش اینه و خب درآمدش هم از این راهه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت